|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Hej Gorane! Upravo sam pogledala spot i poslu?ala pjesmu......! Odlično je! Pjesma mi nije ostavila prostor da analiziram, razmi?ljam, tra?im.... Tako treba biti kad slu?amo glazbu!
Samo ti ustraj na svom putu, nema ?anse da ne uspije?!!! I da... ooodlično mi je ?to ima? prepoznatljiv glas... da ga negdje čujem na sasvim drugoj pjesmi, prepoznala bih ga! Način pjevanja i glas... ma super! ________________ Ako te zanima tehnički komentar (a mislim da nije potreban jer je ovo gotov produkt!), mogu poslu?ati na pravoj opremi (sad sam na laptopu) vi?e puta. ________________ A ima li jo? ?to!!???!! DAaaaj! p.s. Veroatno ti puno ludi nie odgovorilo er nemau adsl a za filmic e potrebno! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prezentacija pjesme,Spartuck - Nicija zemlja | solo | Promocija radova | 1 | 17-11-2008 11:52 PM |
Prezentacija demo albuma | Bataraka | Promocija radova | 6 | 19-06-2006 03:59 PM |