|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Novi album i jos jedno veliko njesra.....
Svi su otisli u andrak. Pojavice se vec neka mlada nada sa vintage sintovima i dobrim albumom ![]() Nasao sam neki promo torrent koji necu skidati ![]() Imate i na youtube-u ![]() Last edited by lesha; 22-02-2007 at 09:18 PM. Reason: zakon o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A bio je veliki igrac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Bio je zaista...Morao sam da promenim avatar da me ne podseca ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nisam cuo album, ali kakav god on bio, ne vidim zasto bi to menjalo moju (ili vasu) sliku o J.M.Jarre-u?
Covek je jasno pokazao svoj muzicki stav onda kada je trebalo, utkao put mnogima, pokazao da sve to moze i na drugi nacin i.t.d. Zar nije malo neozbiljan zakljucak da je bio veliki igrac i da sad samo radi njesra?! Sto se mene tice, covek je muzicki obelezio period mog odrastanja, a to je dovoljno da uvek ima posebno mesto u muzickom svetu, pa makar radio njesra do kraja zivota. A vi od stida menjajte avatare i cekajte nove nade...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zbogom Kikindo, nab....?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ma promenio sam avatar iz zezancije. Da da,Off -Kikinda
![]() I dan danas slusam Oxygen,Equinoxe koji mi je jedan od najboljih albuma inace u elektronskoj muzici.... A da su mu zadnja 4 albuma sranje-totalno su sranje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
e pa ljudi poslusajte ovaj album , ima chicha sta da nauci "mlade nade" kao sto je garnije koji je oduvek zeleo biti "elektronski jazz" i kako svoj trip koji je trademark provuci kroz nove pravce
favoriti ???? pa sve pesme mozda mi najvise prija partners in crime 2 ovaj album ce tek za par meseci zaziveti u vasim tvrdim usima :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Nije los... neznam sta da kazem. Nezna ni on vise sta da pravi... Covek cije sve albume i sve koncerte imam i dan danas ih vrlo rado gledam, poceo da prati trendove jeb*li li ga trendovi... al' dobro na koncerte ce i u buduce da se cuju stare lepe melodije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
Jean Michel Jarre, You Tube - za fanove | fischek | Razno | 32 | 21-01-2008 06:07 AM |
jean michel jarre | balthazaar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 30-03-2007 06:21 PM |