|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je sve islo relativno jednostavno.
Narucio sam na Profusion plc. sajtu od engleskih distributera. Uzeo sam 12 komada tako da mi order bude veci od neke cifre iznad koje oni ne zaracunavaju shipping. Provukao karticu i oni to uredno za par dana poslali UPS-om. Dosao mi je fax iz domaceg UPSa da im moram nesto potpisati, ja im faxirao nazad potpisani dokument za carinu, i oni mi sve to donijeli par dana kasnije na kucna vrata. Zaracunali su mi dvjestotinjak kuna za carinske troskove, a njihovu uslugu je platio Profusion. Sve u svemu, ispalo me oko 800 kuna kad se sve zbroji (600 za chipove+UPS i 200 za carinu).
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
Moze li neko da postavi semplove od ovih klonov [ jos ako moze i neki drugi hardver pokraj njega sa slicnim setinzima ] da cujemo sta ce reci...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Idi na Prodigy Pro, potrazi za Passive EQ+GSSL. Tamo su dobri sampli.
Btw, zasto paste ne radi ovdje? Mogao bi da stavim neki link... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
MCI Master
|
![]()
EVO MALI Update
nakon sto sam uspjesno sastavio desetak GSSLa... I slozio jedan s DBX 202c u MCI modul u svom pultu odlucio sam krenuti napravit i ULTIMATE GSSL koji se moze naci na Prodigy pro forumu.... Idea je (za one koji znaju) 2x sidechain (sto znaci 2 para PCBa) 34 komada THAT 2181LA VCA ...znaci ( 8 thatova po jednom VCA) x4 + 2 na side chain, dodati DUPLI Super s/c Filter i Oxford mod naravno u startu sam skupio sve dijelove i cijena matrijala skocila je vise nego duplo ![]() u ponedeljak stize set od 10 pari PCBa i krecem javljam kako ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MCI Master
|
![]()
evo polako sam poceo zavrsavat GSSLe..znaci jos hardware..kutije trafoi jackovi potovi switchevi
ovo je mala slika s puno GSSLa ![]() a ovo je moja modifikacija i impementacija ULTIMATE GSSLa kao modul u MCI ...s obzirom da mjesta ima ...zasto NE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
whoaaaa ovo je zakon!!!
svaka čast! gdje si naručivao pcb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MCI Master
|
![]()
dao sam ih radit tu u zg
imam filmove i sve to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
u zagrebu? zakon a di? sam si radim pcb uvijek al silk screening me zanima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MCI Master
|
![]()
markovac na voltinom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
meni ga je slozio frend iz benda,samo se cekaju thatovi,za par dana bi trebali biti kod mene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GSSL clone | Patalo | Razno | 4 | 12-05-2009 11:50 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |