|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ehhhh, da su zelje konji....
![]() ![]() Nego, ove male petice sto franko ima su takodje surove.... Nemaju zvuk kao ns10, ali su me mnogo iznenadile. S obzirom da ima i bm6 pored njih, ja bih mu preporucio nesto vece - tipa air 15 pasivne ![]()
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Sve je to lijepo ali imam malu reziju (sirotih 9 m2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Iako ti je rezija stvarno minijaturna, nisam stekao utisak da BM15 sviraju preterano nisko.... (40Hz ako se dobro secam)
mislim da ti Oggy moze bolje to da opise... Jeste da je drajver 10" ali to u sustini ne znaci puno (odnosno ne znaci da je to odmah i subwoofer)... Hocu da kazem da je ipak najbolje poslusati konkretan zvucnik, i ne donositi unapred zakljucke na osnovu velicine drajvera, pregrube su procene dimenzije jesu bitne za neke stvari kod drajvera ali su prakticno samo jedan faktor od preko dvadeset koji mogu, na ovaj ili onaj nacin, da uticu na donju granicnu frekvenciju. pozdrav bogi p.s. Nemoj me pogresno shvatiti, ne kazem da BM15P ne bi u tvojoj sobici napravili "haos"... samo kazem da ne gledas zvucnike, nego ih poslusaj... za svaki slucaj ![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Bice da ti je do sobe......
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi , ja ne znam o cemu vi pricate , jer ja iskreno cekam da yamaha da zvanicni izvestaj u kome kaze da je ove zvucnike napravila pod prisilom nekih talibana ....
Boja membrane je tu jedina slicnost sa ns 10 ![]() Jebote,jaci bas daje ona mala petica jamahina,ili mozda i cetvorka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
P.S. Jedan moj drugar je trazio gajde na eBay.(Ovo je smesno) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Nove KRKadzije VXT izgledaju zanimljivo
http://www.krksys.com/index2.php?cat=prodland&page=vxt Mozda malcice skuplje od Rokit serije i lice na Expose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Novi KRKic izgleda pakleno, ali meni svi KRKici zvuce tako suptilno i nezno - kao zena
volim svoje msp5-ice i ne bi ih nikad menjao za NS10 ne zvao se ja Lorimer (a i ne zovem se tako) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Ja radim na Yamahama HS-50 (za one koji ne znaju to je manji model od ovog, od nekih ovdje kolega već ?estoko ispljuvanog HS-80) i mogu vam reći da rade sasvim solidno (moje lično mi?ljenje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha HS80m | GERAG | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 20-05-2009 12:49 AM |
KRK RP 8 ili Yamaha HS80m | pawwa | Monitoring | 12 | 30-03-2008 09:48 PM |
Yamaha HS80M vs. KRK RP8 | Doomcore | Monitoring | 8 | 16-11-2006 05:01 PM |