![]() |
Yamaha HS80M aktivni monitori
1 Attachment(s)
Da li netko ima iskustva sa ovim monitorima? Citam dosta pozitivne kritike (SoundOnSound) o njima, a i cijena im nije nesto pretjerana. Da li je netko radio usporedni test sa npr. NS-10 (iako HS80 ima 8" woofer:rolleyes: )?Koliko tu ima uopce slicnosti u zvuku?:confused:
|
Re: Yamaha HS80M aktivni monitori
Quote:
znaci nisam probao, vec cuo od poznanika |
Danas sam ih slushao sa drugarom.Nisam slushao neke referentnije monitore visoke klase pa ne mogu mnogo da sudim o HS80-icama.Uporedio sam svoj snimak table i sitara na njima i na M-Audio BX-8 i mogu reci da Yamaha ima prilichno bolju frekventnu karakteristiku (to je moje subjektivno mishljenje).Ali,za te pare mislim da su sasvim pristojni.
|
E, bash im je tesko da rade bolje od m-audija. Hehehehe:D
Nego, one 5-tice yamahe.... Jel msp5 ili kako god su po mom misljenju best buy u odnosu cijena/ kvalitet |
Moja bi bila preporuka da uzmes one male Adame. Ne znam sad na brzinu reci kako se zovu. Oni mali od oko 300 eura. Cuo sam ih kod prijatelja i to razara!
|
Em je osmica, em je aktiva, em je bas refleks!
Teško da tu ima išta slično sa NS10! Sem možda bijele membrane! :) |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
|
Ma imam MSP-5 i Dynaudio BM6 i dobro rade, ali NS-10 su mi oduvjek tiha patnja i zato pitam da li bar HS80 imalo zvukom podsjecaju na njih. Ocito da ne!:(
P.S. (malo je off topic): Ocajnicki trazim (citaj: kupujem!) NS 10! ...Smrc!...:banghead: :( |
All times are GMT +1. The time now is 06:04 AM. |