|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
Ne bih da zvucim previse kriticno, ali ovde imas dosta ozbiljnih problema sa mixom.Prvo ,...skoro da nemas prvi plan, nema nista sto bi iskakalo iz zvucnika i dalo malo vise energije celom snimku (kontam da je ovo neki NY hc devedesetih stil)...pokusaj da izvuces gitare koliko toliko napred...mozda da stavis neki exciter da malo pobudi harmonike .Drugo ...kick zvuci malo metiljavo (izvini na izrazu al nista ukisnije mi ne pada na pamet)...slazem se sa sa Kvu-om....pokusaj sa drumagogom da zalepis preko neki sempl ili neku sintetiku da ti da malo direktnosti i onog sljampavog attack-a....steta je, jer ti hi-hat zvuci odlicno.....Generalno mislim da je mnogo energije koja mora da bude prisutna ( a mislim da bi i zazvucalo pomalo fency), izgubljeno sa losim kickom i povucenim gitarama...ako oni zakivaju pravo u celo.. ostalo ce da legne samo od sebe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ako, bre, treba biti kritican.....
Obraticu paznju na to sto kazes ![]() BTW. Da ne slusas na Adamima? I meni na njima tako deluje, ali.....
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() DA si mi samo video facu kad sam prvi put pustio... ![]() ![]() ![]() ![]() Ono je zesca katastrofa! JA ne znam sta je tim ljudima u glavama, kakve traume nose, ali im nije dobro... ![]() ![]() ![]() Tanak ti je malo kick OFF-e, ali nisi mnogo pogresio jer mnogo drugaciji ne bi prosao. Ja bih mu jos malo dao mesa, ali stvarno vrlo malo.
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Da, da u pravu ste za kick...... uradio sam konacan mix, sa momcima iz benda, pa je to malo namudjeno.... i vokal je smanjen, jer je glasno 'pevao'
![]() Ogi, da ti posaljem ceo mix, kad bude konkurs za Sunflower? ![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 22-01-2007 at 10:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Secam se da je ovakve bendove nekad radio Kole (ex Rapid force, sad valjda sa Sladjanom Milosevic),tipa Dead ideas i sl., i ta vrsta zvuka kod nas nikad nije dobila neki produkcijski nivo...mada su im uzori iz USA , uglavnom dobro isproducirani.... stilski, ovo je 93-94, pitanje je koliko tu produkcija moze da osvezi i pomogne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa zbog toga sam ti i rekao ono ![]() Evo ti da cujes jedan HC sa proslogodisnjeg konkursa ![]() Uvek se nadje po neko da nas prijatno iznenadi ![]()
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 23-01-2007 at 09:42 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
:o
Dobro, ovde kick, bash ima masu ![]()
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Odmah se oseti snaga pesme i emocija... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |