|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ej pa naravno da sam siguran.. Spectrasonics TOTAL BASS MODULE VST DX To je taj puni naziv jel tako ?... hajd ako mozes snimi taj svoj present na trilogy-u i upload na rapidshare ili negdje slicno, pa mi posalji link ovdje ili privatno.. da vidim... jer ja ucitam Trilogy na vst instrument na midi kanal vec odsviranog midija... hajd pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nemoj učitati na gotov midi...
Prvo zato jer Trilogy ima onaj true stacato pa stvara čuda ako imaš nešto malo brže... Dugo zato što je velocity odvrnut vjerojatno do kraja... Bolje neka ti netko profesionalniji uploada nešto... Ja baš i nisam neki veliki bassista, još učim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Zar nije on namjenjen i za to ako je vec VST Instrument ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zemljo indijo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
Joy to MIDI | Nitro | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 05-04-2009 04:50 PM |