Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-01-2007, 10:26 AM   #11
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Default Re: Evo mene i zovem se disco violence!!!

Quote:
Originally Posted by alavuk
svidja mi se logo sajta :]]] , skinuo sam prvu stvar evo sad ide i ostatak , btw linkovao sam sajt na jos par foruma ne vezano za muzicku produkciju al' ima ljubitelja muzike ....
Logo sam radio sam, ako mislis na babu.Prvobitna ideja je bila da joj se carape viore,ali nije bilo vremena za to.
Alavuce, alal vera na podrsci!!!
disco violence is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2007, 01:13 PM   #12
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

mogu li da dobijem jpg te baba roge vestice sta god da je ???? svidza mi se ! :]

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2007, 01:52 PM   #13
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

poz!

dopada mi se i sajt i mjuza

zanimljiva koncepcija pjesama, dosta originalno, ima šmeka, ludi vokali, podsjeca me sve malo na stvari tipa Prodigy ili Apolo 440 ili nesto slicno, takodje nije daleko ni od Crystal Methoda.Mada, naravno tvrdji gitarski rifovi su kod tebe izraženiji.Ja bih jednino možda imao malu zamjerku na sami zvuk bubnja, mogao si to malo da lejerujes, kao sto se radi u takvoj vrsti muzike,znaci da kombinujes par tvikovanih linja odjednom-to dava poseban šmek.Što se tiče produkcje, sve je malo mutno i neizdefinisano po mom ukusu, al i to ima svojih čari!

Sve u svemu-Svaka Čast!Dopada mi se, iako nisam baš neki veliki fan ovakvog zvuka gitare...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2007, 02:09 PM   #14
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk
mogu li da dobijem jpg te baba roge vestice sta god da je ???? svidza mi se ! :]
Ime joj je staramajka, a ako ti se toliko svidja poslacuti je naravno valjda je neces zloupotrebiti.Posalji mi svoju e-mail adresu, moju imas na site-u. Ne znam da li si primetio da na site-u pored muzike ima underground fanzin koji sam ja pisao, a zove se ''Magazin Tekut'', tu imas dobrih fora kao sto je staramajka. Na primer mozes procitati jedini strip u kome je Veliki Blek Stena dobio batina od
crvenih mundira, intervju sa Zikico Jovanovicem Spancom,kako i zasto je Branimir Posavac-Tarzan silovao majmunicu a potom bio izbacen iz dzungle itd..
Old 13-01-2007, 02:19 PM   #15
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar
poz!

dopada mi se i sajt i mjuza

zanimljiva koncepcija pjesama, dosta originalno, ima ?meka, ludi vokali, podsjeca me sve malo na stvari tipa Prodigy ili Apolo 440 ili nesto slicno, takodje nije daleko ni od Crystal Methoda.Mada, naravno tvrdji gitarski rifovi su kod tebe izra?eniji.Ja bih jednino mo?da imao malu zamjerku na sami zvuk bubnja, mogao si to malo da lejerujes, kao sto se radi u takvoj vrsti muzike,znaci da kombinujes par tvikovanih linja odjednom-to dava poseban ?mek.?to se tiče produkcje, sve je malo mutno i neizdefinisano po mom ukusu, al i to ima svojih čari!

Sve u svemu-Svaka Čast!Dopada mi se, iako nisam ba? neki veliki fan ovakvog zvuka gitare...
Pozdrav balhazaare, i ja sam svestan toga sto kazes u vezi bubnja i produkcije, ali ovo je otprilike treca verzija ovih pesama,prvo sam radio u Acidu, pa u Cubaseu, pa kad sam skontao Cubase uradio sam ih ponovo, tako da sam se godinama vrteo u krug. Morao sam jednom da presecem i da nastavim dalje, jer zapoceo sam jos mnogo pesama koje stoje na cekanju. Mislim da ce ovo na cemu sada radim zvucati mnogo bolje i ozbiljnije u produkcijskom smislu, jedino je pitanje koliko ce mi vremena trebati za to.
Old 02-02-2007, 12:13 PM   #16
noxt
Junior Member

Odlican demo,najbolja mi je cetvrta stvar - The game.
noxt is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2007, 01:23 PM   #17
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Na nekim forumima ''The game'' je takodje proglasena za najbolju. Ko voli zesce, nek' izvoli. Pozdrav!
Old 07-03-2007, 07:33 AM   #18
noxt
Junior Member

Da li planiras neke zive nastupe?
noxt is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2007, 11:26 AM   #19
disco violence
Pro Member

disco violence's Avatar

Sto se zivih nastupa tice za sada ih nema jer sve muzicare mogu da sakupim, ali mi uvek fali vokal( zbog toga sam uglavnom sve stvari na Demo-u otpevao sam), iako moje pesme nisu previse zahtevne to mi je neresiv problem, mislim da bi uzivo moja muzika zvucala jos boje.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules