![]() |
Evo mene i zovem se disco violence!!!
Prvi put s ocem saljem mail na rumski u nameri da promovisem svoj demo materijal.Javljam se iz dalekog Sida (citaj Shida) i pravo ime mi je Sasa... ...Tintor Sasa.
Muzika koju radim je mesavina (ne za svinje) break beat,drum and bass ritmova,cvrstih bass deonica,heavy gitara i jakih vokala. Muziku radim sam pod imenom ''Disco violence'',a ceo moj demo materijal "Fistfull of euros" (za saku evara) mozete naci i downloadovati za dzabe na adresi www.discoviolence.com (sajt je postavljen pre nekoliko dana i jos se pusi). Predlazem da prvo skinete prvu stvar sa ''ploce'', ''Violence in the air'',a onda i ostale,zelim da cujem vase komentare. Hvala na paznji i dovidjenja! |
Re: Evo mene i zovem se disco violence!!!
Quote:
Edit:Poslušah violence in the air,odličan gear i super stvar,nešt najbolje kaj sam čul na forumu u posljednje vrijeme. |
Hvala ti zoolandere,spaso' si mi zivot!
Ako ti se svidja ''Violence in the air'',ti downloaduj sledecu stvar koja se zove ''Push'd car'',mozda je cak i bolja od prve! Pozdravljam! |
Slu?al,također odlična,skinut ću i ostale;) ,pozz
|
Quote:
|
bio sam ti na siteu, ali nemogu nista da skinem niti poslusam, jbg.
...al ti je zato spaljen site. :) |
Quote:
Sad sam bio proverio i sve radi,nije jos spaljen,samo se pusi.Tek je ispod chekica. Probaj ponovo,samo neces moci da poslusas dok ne downloadujes. |
Quote:
|
svidja mi se logo sajta :]]] , skinuo sam prvu stvar evo sad ide i ostatak , btw linkovao sam sajt na jos par foruma ne vezano za muzicku produkciju al' ima ljubitelja muzike :) ....
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM. |