|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ma neka ostane ovako.... JD ostaje u domeni malih tajni velikih majstora. To je objekt o kojemu se ne raspravlja, koji mora ostati obavijen misterijom sve dok ga jednoga dana jedan slučajni prolaznik slučajno uoči i onda .... da sad ne duljim ..... ostatak je obja?njen u prvom djelu filma 2001: A Space Odyssey. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Anita,uploadovao sam ti jedan VST koji je po mojem misljenju(nisam cuo Creamwareove emulacije) do sada najbolja emulacija nekog analognog sinta(Arturia mi je kesava
![]() ![]() U pitanju je Wayoutware Timewarp 2600 -emulacija cuvenog Arp 2600 sintisajzera. Ima tutorijal u obliku patchova i tekstualnog dela(zove se patchman ) ,korak po korak se objasnjava sinteza.. Inace pravi Arp 2600 jos i dan danas koriste u SAD na univerzitetima da bi se studenti uclli sintezi...... Skini sa Wayoutwareovog sajta manual ,tu imas objasnjenje za module i osnove sinteze http://www.wayoutware.com/manuals.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
BTW najbolje je upariti ga sa nekim analog tape delayom,a link za download saljem na pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() Quote:
evo ja sa zakašnjenjem ![]() ![]() ![]() ![]() Znači Atmosphere je substraktivni sintisajzer? Onda po takvom shvatanju substraktivne sinteze dolazi da je svaki sempler u stvari substraktivni sintisajzer!? Jeli? evo kad si već pominjao vikipediju Subtractive synthesis is historically associated with analogue voltage controlled synthesisers such as the Moog synthesizer due to the simple circuitry required to generate the most common source signals: square waves, pulse waves, sawtooth waves and triangle waves. Modern digital and software synthesisers may include other, more complex waveforms or allow the user to upload arbitrary waveforms. Some synthesisers may use a form of pulse width modulation which dynamically alters the source for a richer, more interesting, more organic tone. Last edited by balthazaar; 16-01-2008 at 09:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi DSI synth > Tetra 4-Voice Analog Synthesizer | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 13-09-2009 01:16 AM |