|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
DaBear - cuj, zasigurno ovo sto govoris meni zvuci olaksavajuce i ustvari ohrabrujuce. Joooj.... koliko sam puta samo preskočila sve synth samplove, kao sto ce mi to... ![]() Sto onda od samplova preporučujete da je slično tim toplim, analognim stvarčicama (slično koliko mo?e biti naravno)..? I naravno pitanja iz prvog posta jos uvijek stoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() No, mozes slobodno preporučiti koji vst. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
jel znas o sintezi sta? semplovi su jedno, ali ako heces sint to je nesto drugo Last edited by balthazaar; 04-01-2007 at 09:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Samo da odgovorim O sintezi ne znam nista, ali znam da je VSTi (instrumente) vrsta plugina koji sluzi za playback sintetiziranog ili SAMPLIRANOG audio zvuka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
A nekako sumnjam da nitko nije SAMPLIRAO zvuk analognog syntha,nego su to uvijek sinteze?!
I da, SVI VST-ovi koje JA koristim su SAMPLOVI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
ja ne znam zasto ti ovo dozivljavas kao igru pametovanja..svasta...
ti pricas o sintovima i ja sam podrazumjevao pod tim VSTI sintove sto se tice plaginova...a pravi analogni sintovi tek ne rade sa sempovima tom smilslu, al postoje wavetable sintovi koji.....da ne pametujem sad nisu uvjek sinteze ima svega i svacega atmosphere na primjer nije sinteza, a ubija..to bi ti bilo dovoljno..uzmi atmosphere ako ga vec nemas i to je to... evo pazicu da sto banalnije zborim da ne ispadne da je to neko pametovanje... a sto se tice teme ja se drzim ko pijan plota... Last edited by balthazaar; 04-01-2007 at 10:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zato sto je vjerovatno stigla prva na nasem trzistu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi DSI synth > Tetra 4-Voice Analog Synthesizer | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 13-09-2009 01:16 AM |