|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
nadam se da vam je ovaj tehnicki crtez koji je boggy uploadovao i pomucio se da smanji ovaj ogroman fajl , pomogao ...
zahvaljujem se devojci sto je bila ovoliko ljubazna i detaljna da je nacrta :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
uh ... zamisli moja zgrada nema lift ... bas bi bilo treniranja za godinu dana ... ili kranom na moju terasu :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Ima li iko ideju kako da se alavukov prostor organizuje... izgleda malo, prostorija nezgodno "slomljena", asimetricna potpuno... nista mi ne pada na pamet...
Mozda je najbolje ne deliti je... pozdrav bogi
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM P.S. Nisam crtao vrata, pa ih stavi tamo gde ti odgovara, odnosno gde po visini imas doviljno prostora. Last edited by RetroMan; 19-12-2006 at 01:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Da, to izgleda kao najbolje resenje... ne moze se nikako podeliti a da ne ostane neki "budzak"
Hvala RetroMan ![]() pozdrav bogi
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
pa ovaj ja se izvinjavam sto nisam bio previse jasan , znaci , trebace mi samo neka "zbudzena" gluva soba i naravno najvaznije od svega mi je kontrolna soba . inace vrata su mi tamo gde je crvena strelica na originalnom crtezu ... mozda bi bilo najbolje resenje da se rotiram sa kompom i svima na levu stranu kad gledate crtez posto vec tu imam dasku i nekako mi je tu najsire , ali kao sto ste rekli vec , neku pravilnost rusi taj dimnjak ...
hvala na razmisljanju i resenju ... svakako ce se uzeti u obzir sve ovo :] Alavuk |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|