![]() |
potkrovlje ...
koliko je potkrovlje dobro za kucni studio i eventualno neku ozbiljniju produkciju (pored "standardne" produkcije dodao bi i snimanje vokala) ???? ja zivim u potkrovlju (nova galenika) ... pa sad kad bi se nesto ozbiljno update-ov'o morao bi da se nastelujem sto bolje ... cit'o sam sinoc do jutarnjih casova dileme oko akustike kako da se namesti i slusanje i sl. nesto sam kombinovao sta i kako bi se moglo namestiti ali kapiram da bi bolji savet bio kad bi vam posl'o sliku ili barem 3d model sobe da zajednicki ovako preko foruma me posavetujete sta i kako :]
al' ajd' ovako uopsteno ako je moguce ... |
Re: potkrovlje ...
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Ne bih mogao egzaktno da dokazem ali iz onoga sto znam zakljucio sam da je potkrovlje ubedljivo najbolje resenje za studio :)
Ne govorim iz licnog iskustva niti sam ikad bio u nekom studiju u potkrovlju ali sami polozaj zidova i krova u potkrovljima mi se cini savrsen. |
Pogotovo kad leti upece sunce.... Onda je potkrovlje najbolje resenje...
|
Mislio sam na akustiku.
|
boggy evo slika + objasnjenje na pm :]]]
|
Quote:
pozdrav bogi |
da ne izgleda da privatizujem ovaj topic , a i svaka "glava" je dobro dosla
http://fileho.com/download/a4d85665411/soba.rar.html objasnjenje kako mi sta stoji gledanje u pravcu sata :]] (nadam se da znate kako se vrata obelezavaju u tehnickom crtezu :] sa leve strane kako se udje trenutno mi je sto za komp klavijatura nakacena na sto takodje , pa zid do kompa , kuciste , pojacalo , 505 , zvucnik sve to stoji na jednoj dasci koja moze da se rezbari i sl. i da se skloni koja se prostire celom duzinom zida, kod zida preko puta vrata mi je mala komodica za stvari stolcic i vinili , u "cosku" onom zavucenom delu je plakar , (izbocina pre toga je predvidjena za pec) , prozor (se nalazi na onoj tacki A (s'desna na levo gledanje) u toj ravni je i luster vise ka vratima , krevet ... (uz zid gde je krevet pa do prozora je radijator) ... treba jos nesto ? malo ovako konfuzno zvuci ali kad se gleda slika i ovaj txt bice jasnije , naravno sobu znam napamet pa ono napamet i pisem :]]]]] videcu da fotografisem neke delove da se lakse orijentisete |
1 Attachment(s)
Evo alavukovih slika umanjenih
prva: |
1 Attachment(s)
druga....
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 10:25 AM. |