|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
OK, dakle:
Kompresori: 1176LN, LA-2A (Fairchild vec imam). Otpadaju: Neve 33609 (niko ga nije preporučio), Precision Multiband (ima već multiband compression u PowerCore Master X3) EQ: Neve 1073 EQ, Pultec Pro (kao "masnije" alternative za PoweCore-ove EQSat i Dynamic EQ), otpadaju Cambridge EQ, Precision EQ, Neve 1081 EQ (?ta bih s 10 različitih EQ-ova...) Reverb: Plate 140 (ovaj, kako ka?u, ima "du?u", otpada DreamVerb, bolje posao odrađuju PowerCore-ovi ClassicVerb i MegaReverb) Chorus: Roland DimensionD (ubediste me da ga vredi imati i pored PowerCore-ovog Chorus/Delay, Boss CE-1 i Roland RE-201 delay su vi?ak) To je 6 plug-ins, ukupno oko $750 (ouch). Jedino se jo? razmi?ljam da li da dodam i Precision Limiter, obzirom da je brickwall, a za PoweCore brickwall limiter dolazi tek uz optional MD3 Mastering. Ima li amandmana? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da je to pravi izbor. Ne znam za precision limiter, ja ga imam, i ne secam se kad sam ga ukljucio......
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Precision Limiter je extra!
probaj ga na necemu sto nije "brzina". Balada ili neki mid tempo... Ubija kako radi!
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Odavno nisam snimao balade
![]() ![]()
![]() |
#6 |
MAO
|
![]() ![]() Precision limiter bi u ovako tankom spisku preskočio, jer balade možeš raditi i drugim brickwallovima, a meni lično smeta što je Cambridge ispao, jer, uvek, vredi imati jedan "takav" EQ, lepo vidiš šta radiš, precizan je i ima odlične low i high pass filtere.. svi ostali su karakterniji od njega, al meni je on veeoma koristan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |
RTAS plug-ins | OFF | Audio Software | 22 | 30-01-2006 09:45 PM |