|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Dajem glas za Tapco S5.Imam ih neshto vishe od godinu dana i zadovoljan sam skroz.
PozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Dodji kod nas pa poslusaj uporedno Sasmone 65, Wharfedale 8.2 i nove Tascam-e (uskoro i Rubicon-e) pa proceni sam...
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Neka,neka...Sledeci su na listi Dynaudio...Napushtamo uskoro Low budget kategoriju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Otidji do DCave-a, pa pochuj Samsone, ja sam se totalno iznenadio....
U poredjenju sa Samson-ima, Wharfedale u toj klasi nije monitorski zvucnik....Ali, ako mozesh sachekaj Rubicon seriju pa proveri i njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
Nema tu neke velike filozofije, ja sam ubijedjen da monitori u ovom cjenovnom rangu (300-500)nemaju nekih drasičnih razlika.Činjenica je da nijedan od njih nije idealan i da svaki od njih ima svoje slabe tačke i svoje kvalitete.Pitanje je samo na kojem monitoru ćeš lakše da se navikneš na te slabe tačke i da ih rešavaš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vibrator
|
![]()
najbolja stvar koju mozes da uradis je da skupis jos novca (barem duplo) i kupis bolje monitore, veruj mi.
ukoliko je to tvoj prvi monitor, onda to moze biti i pozitivno, jer ces tako nauciti sve lose i dobre strane, tako da ces znati tacno sta ti treba u sledecim koje budes uzimao (a uzeces ih sigurno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Ja slusao sinoc Adam A7.
Vrh!Za 600 i nesto evra par aktivnih. Cisti, detaljni. Trenutno najbolja kupovina, definitivno
![]() |
#28 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
koliko znam, najjeftinija varijanta kod nas je 780e.. ???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Trebalo bi da je ispod 700 kod naseg drugara, blizeg tebi, nego meni (geografski)
![]() Za te pare nema bolje. Ima i dovoljno basa, cak sam na onom podesavanju nazad, skinuo bas za "1 klik" ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
Karta do 500 eura? | arajlo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 08-05-2006 05:45 PM |