![]() |
Monitori do 350 eura
Kupujem aktivne monitore,a kriteriji su da nije skuplji od 350 eura i da sluzi u produkciji elektronske glazbe i radio spotova.
Nakon visetjednog pretrazivanja iskopao sam par modela Samson Rubicon R5a Fostex PM 05 MK2 Alesis M1 Active 620 BEHRINGER TRUTH B2031A - nisam veliki fan ove marke ali po testu jednog japanskog magazina bio je na drugom mjestu pretekavsi skuplje i poznatije marke. A od onog sto nudi jeftinije je od konkurencije.. Ako ima neki drugi u tome rangu slobodno preporucite. Znam da bih trebao preslusati kako bi izabrao ali ovih modela ovdje nema.. Hvala |
Re: Monitori do 350 eura
Ne mozes mnogo da pogresis.
Sta god izaberes, neces biti zadovoljan, ali za te pare vise i nema. Ja bih licno uzeo Alesis, ali nemoj previse da ocekujes. Koristi search opciju jer su ove teme "hocu sve za malo para" par hiljada puta prezvakane. |
probaj da nadjes novembarski broj future music-a i veliki blind test monitora, u tom cenovnom rangu je samson bio pobednik.
jedini problem bi mozda bio low end od 58hz... |
Kreni po pro-radnjama, sa narezanim audio-CD-om pesmica koje dobro poznajes, preslusaj pa odluci SAM sta ti najbolje zvuchi.
Peace |
Uzmi Fostex, ubedljivo najbolji zvucnik od svih navedenih...kao sto je vec neko rekao, ne mozes da pogresis, sve je lose:D
|
Takođe dajem glas za Fostex...možda bi trebao da uzmeš u obzir i KRK rp6
|
evo isecka iz tog testa za cenovni rang koji te interesuje:
Quote:
www.soundtech.co.uk/samson/news/rubiconfmawards naravno, najbolje je da ih sam poslusas i uporedis sa drugim zvucnicima. |
KRK rp6 bio bio solidan za te pare.;)
|
Probaj Wharfedale diamond 8.2A
|
ma kakav crni wharfdale ... bure od basa ... ako vec dajes te pare ja sam od pomenutih cuo samo samson reveal 65a koji su "klasu ispod" od rubicona , stvarno sam iznenadjen kvalitetom za te pare (a i najbolji su za to sto si naveo da ti trebaju) , uzmi ih u obzir , naravno kao sto rekose gore uzmi diskove(vidi originale ako posedujes) za koje znas da su odlicno isproducirani tj zvuce naj na tvom ozvucenju , + tvoj neki materijal stari/novi i udri
Poz |
All times are GMT +1. The time now is 07:40 AM. |