|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Jebes vokal
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
međutim, ipak je ovo pravljeno da bude vokalna numera, pa malo fali |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Pa jeste ,vokalne numere se dosta razlikuju ,cak sta vise ako imas lika mozes da radis sta hoces .Instrumental sam cudan ,na trenutak onako(kao da nisi smeo da se opustis nego si isao na sigurnu varijantu) ,a na sledeci zao .Kad kazem zao mislim xtra .O produkiji necu jer bi bilo glupo da bilo sta kazem mada mozda preglasno na pocetku(ono sto nije ritam) i verujem da bi kidalo da si bacio neku bascinu da zvace u pozadini (jan sam malo pa remse ,u svakom slucaju dobar prvi utisak u stvari mnogo bolje od onog sto sam video i cuo na mtvu)
Mada isto tako verujem da je vah gog bend koji ima svoju ciljnu grupu i da znas sta si radio ,i samo mogu da ti kazem HVa///////a sto pokusavas da promenis stvari . Last edited by cAAc; 29-11-2006 at 02:30 AM. |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
i jeste bolji prvi sto se tice dynamic range.. samo bi ja ovaj upad u refren jos digo... da mu je*e majku
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Je li bassy jel postoji varijanta da sam odradis nesto u dnb fazonu i izdas ?Bilo bi super da se jos neko pojavi sa ovim zvukom ,a da ima dobru produkciju .
|
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@cAAc
pa sint bass se pojavljuje poslije prvog refrena...jesi ga čuo uopšte? Jel misliš da je to kasno? Mislim, ima normalan bass koji svira u refrenu @kVu nisam rek'o da je nesmiksana (inače bi dobio sve posebne instrumente ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
ja radim neke svoje stvari, ali prosto nisam na?ao dobru opciju za izdavanje...a ne radi mi se ono, da? nekom internet labelu i to stoji sa jo? 10000 projekata koji su stigli tog dana...neznam. A jo? kon nas nije ne?to dnb ni popularan... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Ma cuo nego sam proslu noc malo popio pa mi je trebao malo tezi bss ali to bi bio promasaj s obzirom da se radi ipak u osnovi o gitarskom bendu ,a i klinke bi se uplasile
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice mixa , tu imam vise zamerki .... i na kick i na te gitare i jos neke sitnice , mada je sve u principu ok ..... ja se izgleda palim na prezentnije mixeve , pa mi je ovo ( pricam o dist delu ) malo sve zamuljano , kick je povucen i nema definiciju .... Onaj " elektronski " deo je vec produkcijski meni mnogo blizi ....... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Ne rmx ,svoje nesto mada verujem da ima gomila stvari koje bi mogle da se iskoriste dobro od raznih ljudi koje si snimao(ako oni nemaju sa tim problema).
Inace mogao bi da probas nesto sa gitarom da odradis s obzirom da je sve vise koriste u dnb-u ,pocevsi od ed rush-a preko penduluma i ko zna sa kim ce da se zavrsi i da su to popularni projekti http://www.youtube.com/watch?v=H5prDapNXt4 |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |