Quote:
Originally Posted by gregor z
meni radi super i da ima FAT i TOPAO zvuk (kao i Jupiter 6) , mozda je malo tvrdji ali daleko bolji po kvaliteti od junota 106/60/6 a nemojmo o alfa juno (koje sam sve imao).
|
Kada se več spominje Juno, moram priznati, do sada mi je četri različitih ljudi (od kojih se samo dvojca međusobno poznaju) potvrdilo istu priču. Juno 106 je zvukom bli?i Jupiteru 6, dok je Juno 60 puno bli?i Jupiteru 8.
Gregor, molio bih čuti tvoje mi?ljenje o ovome - bez obzira na činjenicu da se u Junu 60 nalazi 24 dB filter od Jupitera 8 - gledano na cjelokupni zvuk: Juno 106 vs. Juno 60. Dali si primjetio tako veliku razliku između ta dva syntha ili je ona marginalna?
Jo? jedno pitanje o Rolandu. Dali si imao dva JX-8P iz različitih generacija proizvodnje? Jesi li primjetio ne?to neobično na njima.... recimo to da potpuno različito zvuče? ;-) Jedan lik sa Harmony Central foruma je do sada otkrio 4 potpuno različita JX-8P od kojih jedan zvuči totalno "warm" - na?alost zaboravio sam sa kojim čipovima je to verzija, a search funkcija ne radi na forumu, pa ti ne mogu dati link.