Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Elektronske Muzike

Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca:

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-11-2006, 05:59 PM   #21
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT

[quote=SumAnuT]Pa da, stolar mora da pravi sto po merama, ti radis mix po merama ... to ne znaci da svi treba da pravimo pussy house da bi nas neko zapazio i da bi zgrnuli pare.

U tome "samo malo razlicito" i jeste poenta. Ko zna sta bi ti mogao da napravis da nemas teret para na ledjima i da pustis masti na volju i da zaboravis na standarde ... ocigledno nisi dovoljno hrabar da pokusas.

Mislis li ti druze da vangelis ili enya ili mogu sad da nalupam bilo koga hrabrog i originalnog, hans zimerman, shpongle ... da oni kad sednu za komp razmisljaju kao ti??? E sad cu da napravim bas onakvu pesmu kakvu sam cuo vec 10000000000 puta na tv-u ... samo malo drugaciju?

NE RAZMISLJAJU TAKO! U tome je razlika izmedju tebe, njih i svih komercijala plagijatora.

To sto si se ti odrekao neceg svojeg radi para, i sto nisi bio hrabar ni da pokusas jer su te okovali parama (za sta te nimalo ne krivim, ceo zapad je takav), ne znaci da svi treba da idemo tvojim putem.

Bolje da 10000000 nas pravi muziku hrabro i na svoj nacin i neka nas 99 posto ne uspe, a jedan bude novi velikan muzicke scene, nego da se svi priklonimo komercijali i pravimo svi istu muziku koja ce se slusati jednu sezonu a onda zavrsiti u kanti za smece!

Pa niko vas ne drzi - pravite muziku!
A , ako si pazljivo pratio forum, ja sebe i ne zovem kompozitorom - 99.9% stavri koje su izasle sa mojim imenom na omotu su miksevi / remiksi / produkcija itd!? Jasno...??

A ako natrci idejica koja radu u klub - moze! Sto da ne?

Takodje - navedi mi nekoga NOVOG kao napr. Vangelis / Enya / itd KO SE POJAVIO U ZADNJIH 4-5 GODINA, I URADIO NESTO??? Navedi mi nekoga "hrabrog"!

Ja neznam sta je to cega sam se odrekao? Tog "svog"...? Jel to neki trip koji bi samo ja trebao da kapiram? Ne znam..?

Dolaze stalno ovde nasi iz Beograda, "da pocepaju"...par puta sam ljudima dao nesto da probaju da urade. Na pr...Sugababes traze pesme, ili tako neko...kazem: "ajde napisi pesmu".. a odgovaraju.."jbga sine, ne mogu ja to na dugme! Treba vremena.."
Dobijem neki remix, dam nekome da proba...kazem : imas do sutra ujutro"..O oni: "sine, pa ne mogu ja tako brzo...pritisak, i te fore.sta sad moram da pazim koje zvukove stavljam...." . Pa cak i ako neko odradi nesto...uvek nesto fali / ne valja / smeta / strci / ili je totalni promasaj...

A posto sam ovde vec 21 godinu, i vidim i znam sta se desava u muzici i ZNAM koliko NEZNAM, nema tu sta da se "oslobadjam nekog pritiska" jer znam sta mnogu odn. ne mogu da uradim!
Sto da gubim vreme - kad mogu nesto drugo da uradim umesto!?

A vi, ko sto rekoh - NIKO VAS NE DRZI!!! NAVALITE SLOBODNO
DaBear is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules