|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Koliko sam ja zakljucio iz tvoje price, stolar ima vecu umetnicku slobodu pri izradi stola nego ti pri izradi nekog mixa. Ukoliko izadjes iz okvira, nece ti dati pare niti ce se druziti sa tobom, niti ces imati da jedes niti ces imati gde da zivis niti ces imati ista. Ne samo ti ceo zapad je takav. Vi ste odavno, prodali dusu djavolu, sad zivite sa time.[/quote]
Nisi dobro zakljucio! Ako stolar napravi trouglasti sto, 2m x 3m, ne moze da udje u kujnu , moze dete da istera oko na stolu ili sta vec! Znaci ili kockast ili okrugao sto! a svi su ili okrugli ili kockasti !!! Znaci - pravis isto SAMO MALO RAZLICITO!! To se ince zove trend / moda / itd....imas razne muzike koje se slusaju i njihove permutacije. Ako uzmes da radis nesto sto nema dodirnih tacaka ni sa cim sto se danas slusa - nece biti lako da ga proguras - jer je zvuk svima nepoznat!! Kapiras? Kakva prodaje duse...zapad..? Boze..zapanjen sam kako ljudi vide samo 2 prsta od nosa! I give up....! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lesha - detroit revisited | lesha | Produkcija Elektronske Muzike | 9 | 16-05-2010 01:03 AM |
Vrhunski Detroit na minimalnoj opremi | gregor z | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 12-02-2009 02:41 PM |