|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 |
SuperModerator
|
![]()
...lele, al ste ga zakuvali !!!
![]() pa ovako... @Oggy ...pa oduvek me je to nerviralo, bolelo, i kad sam bio mali... samo kako vreme prolazi tako je to bilo sve intenzivnije... a saznao sam za apsolutni sluh zato sto nikad nisam napravio nijednu gresku u diktatima u muzickoj skoli.. pa me je jednom profesorica zacudjeno ostavila samog u ucionici, ispolivala neke disonancije i trazila mi da sve zapisem (bez referentnog kamertona) pa sam ja sve to ponovio. Jedino sam gresio da sam umesto recimo Fis napisao Ges... u enharmonskim diktatima naravno, sa predefinisanim diktatima naravno da sam znao predznake... ...sto se tice vezbe, ja smatram bas kao sto sam rekao i ranije da svako moze dosta dobro da navezba svoj sluh, i par mojih prijatelja moze dosta dobro da pogadja visine, ali samo ako ima zadam pocetni ton. Ja nisam nikad vezbao sluh, jedino sto je i meni i drugima oduvek bilo cudno da svaku stvar skinem iz prve... komplikacije su se pojavile u srednjoj skoli zbog rastimanih klavira, i naravno kad sam poceo da slusam jazz ![]() ![]() ...ono za HZ skale je zezancija, stvarno je tesko reci u broj, mislim da to ne postoji, da do neke mere tipa 2 khz, ali posle da mi neko kaze da cuje notch peak na 6.72 khz vodim ga na veceru! pozz ![]() ... de nema jos neko na forumu da je pitched, ovako sam sam ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Bitch; 31-10-2006 at 09:27 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to je skidanje na sluh bolje od gledanja u Tablature | dejankuki | Audio Produkcija - Osnove | 12 | 25-01-2011 07:14 PM |
?ta je apsolutni sluhista? | xtrasonic | Razno | 101 | 29-09-2007 09:20 PM |
Sta bi tacno bio apsolutni sluh? | fischek | Razno | 3 | 28-09-2007 06:20 AM |