Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 31-10-2006, 07:42 PM   #19
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Apsolutni sluh

Quote:
Originally Posted by SHIVA
.....

Osobno sam mishljenja da drug Bitch nema nikakvu urodjenu sposobnost vech je njegova moguchnost interpretacije tonova rezultat vjezhbe i fokusa. Vechina nas raspolazhe jednakim resursima, a djeli nas samo ulozhen trud (barem kad se radi o ovakvim stvarima... politika i financije su posebna pricha). Svi mi imamo jednak sluh samo neke je slabo briga za to, a neki tome poklanjaju puuuuuno pazhnje.
....
Svaka cast tebi sto si "drugu Bitch-u" "razjasnio" kako ON to uspeva. Mora da sada mnogo dalje vidi posle ovoga

Shiva, iskreno, ne znam zasto imas POTREBU da svaki put, kada ti se ukaze zgodna prilika, negiras SANSU za postojanje talenta kod ljudi.

Ako ovo sto si napisao za objasnjenje pojave koja je tema ovog threada (cije ime ne smem da pomenem da nekog ne bih izazvao da ponovo objasnjava kako je pogresno ), prenesem na svoju struku, onda dolazim do zakljucka da sam sve sto sam uspeo u zivotu da napravim i radilo mi je odlicno, u stvari, napravio na sasvim pogresan i neefikasan nacin,... a ima toga dosta.

A te sprave i stvari koje sam napravio opet nisu bile neko svetsko cudo, daleko bilo, ali da sam radio po tvom... potrosio bih poslodavcima par milijardi eura, samo na "bezuspesne pokusaje" odnosno vezbanja da ja to napravim... jer eto, da bi to mogao, moram da navezbam, a narocito "fokus"... Desetak ljudskih zivota mi ne bi bilo dovoljno da ispostujem tvoje "metode"... naravno, ni govora o svemu tome, izbacili bi me s posla posle mesec dana! I platili bi mi jos tri meseca da ne crknem gladan, dok ne nadjem drugi posao... samo da im se vise nikada ne vracam!

Ako ti ova tema smeta, ili te iritira, onda ti predlazem da je ignorises.

Jos jednom, unapred zahvalan.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules