|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Shiva, iskreno, ne znam zasto imas POTREBU da svaki put, kada ti se ukaze zgodna prilika, negiras SANSU za postojanje talenta kod ljudi. Ako ovo sto si napisao za objasnjenje pojave koja je tema ovog threada (cije ime ne smem da pomenem da nekog ne bih izazvao da ponovo objasnjava kako je pogresno ![]() A te sprave i stvari koje sam napravio opet nisu bile neko svetsko cudo, daleko bilo, ali da sam radio po tvom... potrosio bih poslodavcima par milijardi eura, samo na "bezuspesne pokusaje" odnosno vezbanja da ja to napravim... jer eto, da bi to mogao, moram da navezbam, a narocito "fokus"... Desetak ljudskih zivota mi ne bi bilo dovoljno da ispostujem tvoje "metode"... naravno, ni govora o svemu tome, izbacili bi me s posla posle mesec dana! I platili bi mi jos tri meseca da ne crknem gladan, dok ne nadjem drugi posao... samo da im se vise nikada ne vracam! Ako ti ova tema smeta, ili te iritira, onda ti predlazem da je ignorises. Jos jednom, unapred zahvalan. ![]() pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to je skidanje na sluh bolje od gledanja u Tablature | dejankuki | Audio Produkcija - Osnove | 12 | 25-01-2011 07:14 PM |
?ta je apsolutni sluhista? | xtrasonic | Razno | 101 | 29-09-2007 09:20 PM |
Sta bi tacno bio apsolutni sluh? | fischek | Razno | 3 | 28-09-2007 06:20 AM |