|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Psiho
|
![]() Quote:
On topic: razocharala me produkcija novog Edo Maajka albuma. Prethodni je znatno bolje isproduciran, a i glazbeni sadrzhaj se srozao.
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Rhiana...
sigurno znaju bolje da nakucaju - ali NETREBA! nemora da znaci da Nije pesma dobra - ako je prosta, odn..treba da bude komplikovana po svirci / akordima. da bi vazila za "dobru pesmu"! Pogotovo R'n'B - Hi hat, Noga i clap i dosta...ako stabe i bass - puna kapa! Sve je u melodiji / rapu / tekstu! Poslusaj USHERovu (staru )pesmu Yeah! Ziva prostota...jedna zujava temica (3 note!), i par TR808 zvukova. Ali MELODIJA i kako je otpevano RAZVALJUJE!! Vokali , harmonije vokala itd...ima mesta za sve, sve veliko siroko i radi do jaja!! Uvek se najezim kad cujem pocetak...a tek u klubu!!! U tome je cela draz HipHopa / RnB-a...jednostavnost, akcenat na teks / ili melodiju ako je ima i glavni hook! Obori! Last edited by DaBear; 30-10-2006 at 02:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Nasao si bas da otvoris tread na temu " sta je smece"!
Pa generalni stav je ovde da je sve smece. Ako me pitas sta da kritikujem?, e ja kritikujem sve! Nista bre kurcu nevalja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
odlicna im je bila ta stvar, mada samo nju znam...i ne mogu nigdje da je nadjem...ajde neka mi je neko da ako ima plz!!baš bih volio da je imam!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Videcu ja da nabavim, pa ti bacam
![]()
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
aj vidi plz!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
najveci promasaaj kod nas: Juice...a prvi album je bio odlican, a da ne pricamo o full moon-u
promasaj strani: christina aguilera....odvratno kao i sve do sada od nje promasaj veka: UMEK koji je sjebao nacisto techno scenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I ja bih da cujem kritike ;) | Hepek | Promocija radova | 0 | 07-07-2009 06:28 AM |
Va?no Prije Davanja Kritike | ANITA | Promocija radova | 14 | 02-10-2008 01:55 AM |
Spreman da pijem kritike :-) | idekius | Promocija radova | 20 | 05-10-2003 06:51 PM |