|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
@diviner
Pozdrav, druze! ![]() Probao sam sve moguce i nemoguce kombinacije PCI latency-ja (prvo sam sumnjao da graficka ima previse veliki latency, ali svim device-ima je po default-u 32) i nije resilo problem, vec ga samo malo ublazilo. Pri slicnoj situaciji na nekoj od starijih masina podesavanje latency-ja u BIOS-u je resavalo problem. @alavukonja Silicon Image 0680(A) je jedan od najrasprostranjenijih cipsetova za UltraAta133 RAID kontrolere... @kejkz Pitanje je koliko ce resenje biti univerzalno, al' barem daje nadu da i posle 4-5 razlicitih rasporeda kartica koji prave problem i dalje postoji onaj pravi... ![]() Pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
BCF2000 Midi kontroler - Problem :( | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 23-08-2008 10:45 AM |