|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
u BG artistu su mi bili extra ljubazni, pricali smo lepo, odgovorili mi na pitanja.
NS artist takodje ok prijatan lik...satima sam slusao zvucnike i nisu me oterali, nije ga mrzelo da prebudzi cd player, pojacalo na zvucnike u drugi kraj sobe. u sky musicu koji mi je na 200 kilometara od kuce odem i tamo nece da mi pokazu zvucnike zbog raznih razloga, pa dodjem da kupim pojacalo ono nema vishe a zvao sam dan pre i jako su neljubazni bili svaki put i cuo sam vec od vishe ljudi slicne price..... inache artist bi stvarno mogao da stavi cenovnik na net. poslao sam bio mail da pitam neke cene i u sky i u artist i josh mi niko nije odgovorio vec nedeljama... aj zhiveli
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
OK...ali nije ovde reč o ljubaznosti radnika nego o website-u...
NAMERNO sam poredio Sky music pošto su mi oni referenca za neprofesionalni odnos prema poslu a čak su i oni sredili site.Upravo Artist koji su daleko iznad svih sebi ne smeju da dozvole ovakav propust !!!
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja ipak mislim da oni nece da stave cene na sajt posto ih stalno menjaju i ne zele da im neko dodje i kaze da je video na sajtu da nesto kosta toliko i toliko a kad je dosao u radnju ispalo jeftinije, haha.
I onda ce covek da se buni i htece da plati skuplje, sto mu oni nece dozvoliti posto je to sto on hoce od danas na popustu. I eto ti tako nezadovoljnih musterija!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Sto se tice cena,bilo bi lepo da ih ima na sajtu.Cenim tu kucu i pozdravljam svo osoblje,ljubazni su maksimalno,a i trebalo bi da iznajmim neki stan u ustanickoj,pa ce mi biti komsije,moram malo da ih hvalim
![]() ![]() Kad god nekom od ortaka treba nesto od opreme,ja preporucim Artist.Vreme bi bilo da uzimam proviziju ![]() Salu na stranu,cene su korektne,ali me mrzi da zovem non-stop,dajte neke cene na sajt. Sto se tice Sky musica,nemam komentara,nekultura im je na nivou.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Prijatno iznenadjenje! Danas sam primio odgovor na gorespomenuti mail - dobre vesti. Nadam se da se nece ljutiti ako sadrzaj podelim sa vama:
"G-dine I..., Vasa primedba je potpuno na mestu, ali trenutno prebacujemo sajt na nemacki server (vise mesta za .pdf, tekst, demo songove...). Nadamo da cemo uskoro prevazici taj problem i postaviti cene na sajt. R. I., General manager"
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Artist:
Potrebna nam je osoba koja bi vodila računa o sajtu... Neko ko dovoljno poznaje muzičku tehniku i neko ko je voljan da sajt popunjava sadr?ajem... Ako ima zainteresovanih neka je jave na public@soundnmusic.net Kompletan CMS sistem je odra]en, tako da nema pun razmi?ljanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 cene?Artist? | darkstar | Audio Software | 16 | 10-04-2009 10:40 AM |
na uad sajtu novi pluginsi | liman021 | DSP forum | 12 | 02-10-2007 12:08 PM |