Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-10-2006, 02:04 PM   #1
Faktor X
Junior Member

Default Re: Cene na ARTIST sajtu...

u BG artistu su mi bili extra ljubazni, pricali smo lepo, odgovorili mi na pitanja.
NS artist takodje ok prijatan lik...satima sam slusao zvucnike i nisu me oterali, nije ga mrzelo da prebudzi cd player, pojacalo na zvucnike u drugi kraj sobe.

u sky musicu koji mi je na 200 kilometara od kuce odem i tamo nece da mi pokazu zvucnike zbog raznih razloga, pa dodjem da kupim pojacalo ono nema vishe a zvao sam dan pre i jako su neljubazni bili svaki put i cuo sam vec od vishe ljudi slicne price.....

inache artist bi stvarno mogao da stavi cenovnik na net. poslao sam bio mail da pitam neke cene i u sky i u artist i josh mi niko nije odgovorio vec nedeljama...

aj zhiveli
Old 14-10-2006, 03:17 PM   #2
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

OK...ali nije ovde reč o ljubaznosti radnika nego o website-u...
NAMERNO sam poredio Sky music pošto su mi oni referenca za neprofesionalni odnos prema poslu a čak su i oni sredili site.Upravo Artist koji su daleko iznad svih sebi ne smeju da dozvole ovakav propust !!!
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2006, 01:16 PM   #3
ArchSound
Junior Member

Ja ipak mislim da oni nece da stave cene na sajt posto ih stalno menjaju i ne zele da im neko dodje i kaze da je video na sajtu da nesto kosta toliko i toliko a kad je dosao u radnju ispalo jeftinije, haha.
I onda ce covek da se buni i htece da plati skuplje, sto mu oni nece dozvoliti posto je to sto on hoce od danas na popustu.
I eto ti tako nezadovoljnih musterija!!!
ArchSound is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2006, 12:45 AM   #4
statusband
Senior Member

statusband's Avatar

Sto se tice cena,bilo bi lepo da ih ima na sajtu.Cenim tu kucu i pozdravljam svo osoblje,ljubazni su maksimalno,a i trebalo bi da iznajmim neki stan u ustanickoj,pa ce mi biti komsije,moram malo da ih hvalim ,da mi ne sruse tarabu,hehehe .
Kad god nekom od ortaka treba nesto od opreme,ja preporucim Artist.Vreme bi bilo da uzimam proviziju .
Salu na stranu,cene su korektne,ali me mrzi da zovem non-stop,dajte neke cene na sajt.
Sto se tice Sky musica,nemam komentara,nekultura im je na nivou.
Old 19-10-2006, 07:23 PM   #5
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Prijatno iznenadjenje! Danas sam primio odgovor na gorespomenuti mail - dobre vesti. Nadam se da se nece ljutiti ako sadrzaj podelim sa vama:

"G-dine I...,

Vasa primedba je potpuno na mestu, ali trenutno prebacujemo sajt na nemacki server (vise mesta za .pdf, tekst, demo songove...). Nadamo da cemo uskoro prevazici taj problem i postaviti cene na sajt.
R. I.,
General manager"
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote
Old 20-10-2006, 10:24 AM   #6
shojke
Junior Member

Artist:
Potrebna nam je osoba koja bi vodila računa o sajtu...
Neko ko dovoljno poznaje muzičku tehniku i neko ko je voljan da sajt popunjava sadr?ajem... Ako ima zainteresovanih neka je jave na public@soundnmusic.net
Kompletan CMS sistem je odra]en, tako da nema pun razmi?ljanja...
shojke is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules