![]() |
Cene na ARTIST sajtu...
Hoćemo li dočekati taj dan...mislim SRAMOTA za takvu jednu prodavnicu..SKY MUSIC već odavno ima cenu za SVAKI artikal na sajtu..:mad: apelujem na ljude iz ARTISTA da uhvate tokove 21. veka i koriste prednosti koje im nudi internet (manje će biti nas koji ih gnjavimo na telefonskoj liniji,pa nam onda svakako ne znaju reći cenu).:mad:
Ko se sla?e samnom nek digne dva prsta !! |
Re: Cene na ARTIST sajtu...
Nemogu nista reci kontra artista/audiopro, veoma usluzni i odgovaraju na mail u roku odmah... A tu je i draz pogadjanja i cijenkanja:mrgreen: . Na audiopro.hr imaju cijene za svaki artikal
|
Dizem dva prsta. Nikada ne mogu da se dobiju na telefon, ako udjes samo da gledas neljubazni su, nikada ne znaju sta sve imaju i cemu sluzi to sto imaju (po mom iskustvu), pa bi mi bilo draze da mogu da proverim na netu, skupim pare i ne razglabam filozofije - udjem, kazem "daj mi to i to", izadjem, gotovo.
|
Mislis na Artist na Konjarniku?
Tu bih morao da opovrgnem sve sto si rekao, jer su prema meni uvek bili izuzetno ljubazni, predusretljivi i spremni da pomognu, koliko je to u njihovoj moci. Naravno, uvek su imale i najbolje cene, a ono sto nisu imali u radnji, nabavljali bi po potrebi. Za cene na sajtu se slazem, ali je za to razlog verovatno potreba za svakodnevnim (ili cestim) azuriranjem. Ipak, bilo bi lepo da ih ima. |
Quote:
|
...
|
Brate, ti imas psihickih problema.
|
Hvala na komentaru :)
|
Za BG Artist shto se tiche ljubaznosti mogu da kazem sve najbolje, specijalno Mica koji se stvarno trudi da udovolji....
Ali uvek neshto ne mogu da urade, nameste, povezu, stvarno ne znaju shta imaju od opreme, kada ce biti nabavka i sl. Cene na sajt ne mogu da stave "jer imaju prepune ruke posla i rade emisiju za tv" ?!??! Opasno sam razmishljao da im preporuchim da im to radim za dzabe, al me proshlo :D |
Pa, 4 what it's worth, poslao sam im jedan ugladjen email, ali do sada nisam dobio odgovor. Ako vas ne mrzi da procitate, napisao sam ovako:
"Drago mi je da postoji neko kao Vi, ko ima sjajnu ponudu i generalno odlicne cene opreme. Medjutim ste mi malo predaleko da stalno svracam i proveravam cene opreme, a i telefon Vam je vrlo cesto zauzet - sto shvatam, puno ljudi se interesuje a i Vas nema toliko da im stalno odgovarate na pitanja... Mislim da bi i za ljude iz sire Srbije bilo odlicno kada bi na Vasem sajtu videli cene. SkyMusic je to uveo, takodje i Nota i Maricev muzicki servis, pa se pitam - je li Vam to izvodljivo? Mozda da okacite .pdf cenovnik za download na jednom delu sajta? Puno pozdrava, ..." |
All times are GMT +1. The time now is 09:32 PM. |