|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
evo malo legendi: Logic System (Japanci - jedan od programera Yello Magic Orch,,) Yellow Magic Orchestra - pionori analogije / elektronike Depeche Mode - prvi album (pre nego sto su kupili sampler) Erasure - prvih 2 albuma i ABBA-esque mini lp..(pre nego sto su postali dosadni) Tomita - japanac, emulirao orkestar sa tarim moogovima...ludilo itd Landscape - englezi, samo jedan album ali super... Human League - prvih 2-3 albuma i DARE remix instrumental album, super! dosta ti je,,, srecno slusanje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
imam best of art of noise samo u toj kompilaciji nema moments in love sto mi je smesno (prva pesma koja me asocira na njih a tek posle instruments of darkness pogotovu prodigy-ev rmx) pa ako ti zatreba i u prolazu si kroz zemun ce se dogovorimo :]
molba ostalim user-ima (jos super ako je kolekcionar) ako neko ima taj album od laze ristovskog da me cimne na pm ukoliko je voljan da ustupi vinil ili jos bolje da prebaci taj album u mp3 format (zamolio bi barem 192 kbps) hvala!
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 13-10-2006 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
anne clark - trilogy takodje muzika kome je umnogo inspirisana jedna od mozda najprogresivnijih domacih grupa video sex eto i njih mozes da poslusas npr. 1984 album :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Tonto's expanding headband - stvar se zove Cybernaut
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
hvala na predlozima ljudi...poceo je download da radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja imam Lazu MERGE na nekoj kaseti(snimio od kuma).Pretpostavljam da neke starije lokalne stanice jos imaju LP.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
za sad to radi pos'o ako te ne mrzi i ako imas dek jel nije problem ??? :] ovaj sto se tice lokalnih radio stanica tesko da to ovde neko ima ... mozda radio begorad ali tamo ne znam nikoga
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ANALOGIJA-sve sto ste zeleli da znate na jednom mestu | LACKY | Pricaonica | 10 | 04-05-2008 03:39 AM |
Je li ovo dobra ideja? | Tomislav | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 08:42 PM |
stara analogija! | dlukace | Computer Hardware | 4 | 19-03-2004 11:40 PM |