|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
hahahaha ![]() VRH! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
A da, vidis fino da je Vlado spomenuo sajt SOKOJ-a, posto ja imam naviku da ga s'vremena na vreme posetim, nadajuci se nekim novinama.
Prvenstveno sam ocekivao da sajt autorima konacno pruzi uvid u to sta se dogadja sa njihovim kompozicijama, koliko su emitovane i gde, neke statisticke podatke... Ali koliko god puta posetio sajt, toliko puta sam video manje-vise istu sliku bez mogucnosti interakcije sa korisnikom. Znaci, realno je da ocekujemo ovakve pozitivne promene? ![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa, zamisli kad bi kacili "emitovanja" i statistike svakog od nekoliko hiljada autora!? Bez obzira ko je ko i ko je "gde"... Malo nerealno, a? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako sa nadje neki normalan site-admin, verovatno bi bilo realnije. Klinci sada cuda prave, za male pare ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Imam utisak da generalno jako slabo poznajete tu materiju ovde, pa znacaj pridajete krajnje nebitnim segmentima takvog "autorskog poslovanja". Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa dobro, ne znam koliko je to nerealno, radi se o obicnoj bazi podataka koju oni i onako imaju u svojim racunarima.
Da li je ona okacena na sajt ili odstampana pa poslata postom, ne vidim da iz njihovog ugla komplikuje stvari, cak bih rekao da ih pojednostavljuje. A koliko je bitno.... Pa ok, nije od sustinske vaznosti, naravno da se slazem da SOKOJ treba prvo sebe da dovede u red. Ali s'obzirom na vreme u kome zivimo i imajuci u vidu potencijale interneta, ovo bi doslo kao slag na tortu...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sokoj | cAAc | Razno | 18 | 27-11-2006 08:26 AM |
Exclusive negotiation - ugovor!! | ANITA | Promocija radova | 15 | 31-10-2006 11:11 AM |
SOKOJ - autorska prava | SandRob | Vlado Georgiev | 7 | 11-05-2005 03:06 PM |