Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-09-2006, 02:17 PM   #18
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Default Re: Takmicenje za Remix

Quote:
Originally Posted by AVaX
Epa evo ja sam svoj remix okacio:
http://www.realworldremixed.com/remi...9GE3CkgCmIFlUi

Nije da se nadam da cu da dobijem duende, jer sam uveren da od toga nema nista, ali bih u svakom slucaju voleo da dobijem podrsku sa ovog foruma, te od vas ocekujem puno petica a ja cu uzvratiti istom merom kada se jos neki "nas" remix nadje na sajtu!

Da sam mogao vise vremena da posvetim tome, definitvno bi ispalo drugacije i bolje, ali sta je tu je, osecao bih se glupo da nisam ama bas nista uradio, tako da eto.... poslusajte pa kazite sta mislite...

p.s. A da, remix je tups-tups, tako da oni koji su anti tups-tupsa ne treba da ocekuju nista posebno. Ja se ipak nadam po nekoj petici i od njih jer "u svetu postoji jedno carstvo..."
Uopste nije lose ...cak mislim da ti je deo do ulaska ritma odlican, a ima i kasnije lepih trenutaka....mozda je vokal na pocetku guzve malo zamaskiran nekim rezoniranjem kojeg ima u basovima...
...sve u svemu , evo idem da ti lupim jednu peticu
sasaristic is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules