![]() |
Takmicenje za Remix
Idite na Real world sajt
http://www.realworldremixed.com/ I skinite po kanalima Peter Gabrielovu pesmu " Shock The Monkey " i napravite svoj remix .... Takmicenje traje do 30 septembra a nagrada je ssl Duende .... Mozete i poslusati vec stotine poslatih remixa , pa cisto da procenite koliko dobro radite ..... mozda se i dobro kotirate ..... U svakom slucaju , ko zeli da skine jos nekoliko pesama po kanalima ( grupama ) i da se zeza , eto mu " svetskog " materijala Srecno sa remixom !!!! Pozdrav |
Re: Takmicenje za Remix
Super....hvala:da:
|
boze kakvih ideja ima ovde ...... poslusajte ..... inspirisace vas kako ljudi lepo i rastereceno razmisljaju .....
i dace vam nove ideje ..... Pozdrav |
Quote:
ajde da vidimo oce neki "Rumski" producent da uradi remix! Ko uradi nek javi da poslushamo...a nagrada je lepa!! |
Pa evo Da Bear .... toje negde tvoja specijalnost .... a i ne bi ti lose dosao jedan Duende ........ :)
Pozdrav |
Pa ako gledas to mu i jeste specijalnost!
Jedina stvar koju si prenebregao da on za svoj remix moze da pazari ( po mojoj gruboj proceni) bar 6 Duende-a! |
evo ja sam se bacio na taj rmx...kad ga zavrsim(ako ga zavrsim) pusticu link da ostali rumski mogu da cuju, ako jos neko bude postavljao od vas, daj da se dogovorimo da galsamo tamo jedni za druga pa da uzmemo to cudo
|
Ali meni nije jasno, da li remix treba uraditi samo od postojecih traka, ili komotno mogu da dosnimim neke svoje.
Po nekoj logici stvari, ono prvo mi ima vise smisla, ali ljudi su vec kacli stvari koje u sebi imaju sasvim nove deonice. :confused: |
Moze kako hoces ....
Pozdrav |
Ma izgleda da to nikome nije jasno:
http://www.digg.com/music/Peter_Gabr...an_SSL_Duende/ Malo je bezveze sto to nigde nije napomenuto, jer iz korena menja stvari, a sve mi se cini da je poenta upravo uraditi mix koristeci se samo originalnim trakama. Doduse to je i tezi nacin... |
All times are GMT +1. The time now is 03:36 PM. |