|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
samo da pojasnim da sam pod "irtantno" mislio u cisto muzickom smislu...a ne da sve klipuje, trešti, pršti i raspada se
![]() ![]() moja čitava priča je oko toga koliko mogu da pojačam(naravno bez klipovanja) i da tako držim duže a da ne šteti ni miksu ni zvučniku!? ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
- nista ne "klipuje, tre?ti, pr?ti i raspada se" .....................(tehnicko pitanje) - ne ostetis sluh (to se VEOMA lako "dogodi") ...................(zdravstveno pitanje) - komsije ne krenu da pisu peticiju o iseljavanju ................(politicko pitanje) - dobijes dobar miks koji zvuci dobro na svakom zvucniku ....(sustinsko pitanje) ![]() pozdrav bogi
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Al' ste se raspisali....! Ja se kunem u NS10, kad se slusa jako, kad se slusha tiho...
Puno puta judi udju u studio, pustim im mix na NS10, a oni onda kazu: Ajd' sad pusti na NS10 !!!" Imao sam par posetilaca iz Beograda koji su se ukakikli kad su culi kako NS10 radi u miksu.. pa jos kad pustis neki R'n B mix iz Amerike,, razvaljuje!! Jos nesto..kad sam se prvi put iz sobe preselio u akusticki sredjenu sobu, pa stavio NS10 na stalke (sa siljcima, napunjeni peskom..) nisam mogao da poverujem razlici u zvuku - pre su mi stajali na stalku za klavijature..ludilo!! A tek kad sam promenio pojacalo !!!... |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
@ dabear
u al' si sad ovo iskusno rek'o :]]]] ... @baltazar mozda bi ljudima pomoglo koji su monitori u pitanju i razdaljina od tvog sjedala i monitora i eventualno prostorija u kojoj mixas :] |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pozz |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
ok,
monitori su whafedale DPA 8.2 (6,5" low drive), a što se tiče postavke...za sada moram da se služim alternativnom dok ne sredim sobu, monitori su na pola metra jedna od drugog i od mene, svjestan sam da je to preblizu ali sada čekam obavim "sredjivanje"...eto |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()