|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Voleo bih da cujem neko misljenje ili savet kako da ucinim neki synth sto masivnijim i sirim ? U principu mi treba za trance , znaci BAS VELIKI zvuk za lead syntove . Ono sto trenutno koristim su neki image-ri , reverbovi i kompresori .
Inace ortak mi reci da UAD-ov roland dimenson d expander fenomenalno radi poso , bolje od bilo kog reverba ili image-ra pa me zanima da li postoji neki vst koji moze da izvede nesto slicno ? I da li je neko koristio WaveArts panoramu u slicne svrhe i kako se pokazala?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
koriscenje delay-a za sirenje stereo slike | kalson | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 21-03-2008 05:47 PM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Jačina zvuka | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 34 | 04-10-2006 02:57 AM |