|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Eto, igrala se deca pa ih interesuje vase misljenje.
http://rapidshare.de/files/33462929/How_old.mp3 Pozdrav, i tako |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
uzasno tanko...i labavo odsvirano
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Svidja mi se vokal, pomalo Axl Rose style, malo su cinele i hats pretihe ali nema veze. Super ... Imate jos koju snimku?
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ba? fora vokal.
Jeli to cura pjeva? ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pa ovako, red je da kazem nesto o samoj pesmi.
Snimana je pre dve godine, a mix sam radio pre neki dan na sluske (Beyerdynamic 250, otud malo tanko posto su one malo jace u donjoj lagi). Vokal -je sniman preko TL Audio Ivory i dosta je dobar Gitare (Yamaha Pacifica + Gibson Les Paul custom)-ce se ponovo svirati posto je jedna preko Rocktrona prilicno dobro odsvirana i unisono sa basom, dok je druga (Carvin preamp) dosta labava ali sam je za sada ostavio zbog stereo slike Bass (Line6 rack + Music) -man Dosta dobar Bubanj -Battery Postovacu malo kasnije jos neki snimak, Hvala za komentare |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Last edited by dragutinos; 17-09-2006 at 07:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Malo bubnjevi zvuce ..raspareno...kao da je svaki zvuk (noga, sd, hat) iz nekog drugok kita. A hi hat zvuci totalno "detached" (odvojen ) od miksa....tanak zvuk hata, nema snage..poradi malo na paternima, obogati ih...posto nije zivi bubanj, uvek mozes da popravis...
Pocetak bi bilje radio da kik ne udara sve vreme na keca.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Kao sto sam obecao evo jos jedne http://rapidshare.de/files/33477676/can_u_hear.mp3.
Dobro, konstruktivnu kritiku i ocekujem inace cemu bih slao pesmu koja je u toku mixa. U redu bi bilo da kazem da su i neki ljudi sa ovog foruma bili u ranoj fazi ovog projekta, koji se tako vuce godinama u nedogled. Konkretno mislim na Dusana koji je fenomenalan guitar player i naravno jos toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
heh dushan je bio u ranoj fazi svakog projekta koji se tako godinama vuce u nedogled
![]() ![]() ![]() sorry, morao sam!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
U redu je, oprosteno ti je
![]() Nego gde ti je comment za pesme? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje Zvuka | performans | Tutorijali | 17 | 04-12-2009 03:23 AM |
Nema zvuka.. | Inovative_kg | Audio Software | 7 | 06-04-2009 07:28 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
Jačina zvuka | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 34 | 04-10-2006 02:57 AM |