![]() |
Malo tezeg zvuka
Eto, igrala se deca pa ih interesuje vase misljenje.
http://rapidshare.de/files/33462929/How_old.mp3 Pozdrav, i tako |
Re: Malo tezeg zvuka
uzasno tanko...i labavo odsvirano
|
Svidja mi se vokal, pomalo Axl Rose style, malo su cinele i hats pretihe ali nema veze. Super ... Imate jos koju snimku?
|
Ba? fora vokal.
Jeli to cura pjeva?:) |
Pa ovako, red je da kazem nesto o samoj pesmi.
Snimana je pre dve godine, a mix sam radio pre neki dan na sluske (Beyerdynamic 250, otud malo tanko posto su one malo jace u donjoj lagi). Vokal -je sniman preko TL Audio Ivory i dosta je dobar Gitare (Yamaha Pacifica + Gibson Les Paul custom)-ce se ponovo svirati posto je jedna preko Rocktrona prilicno dobro odsvirana i unisono sa basom, dok je druga (Carvin preamp) dosta labava ali sam je za sada ostavio zbog stereo slike Bass (Line6 rack + Music) -man Dosta dobar Bubanj -Battery Postovacu malo kasnije jos neki snimak, Hvala za komentare |
Quote:
|
Malo bubnjevi zvuce ..raspareno...kao da je svaki zvuk (noga, sd, hat) iz nekog drugok kita. A hi hat zvuci totalno "detached" (odvojen ) od miksa....tanak zvuk hata, nema snage..poradi malo na paternima, obogati ih...posto nije zivi bubanj, uvek mozes da popravis...
Pocetak bi bilje radio da kik ne udara sve vreme na keca.... |
Kao sto sam obecao evo jos jedne http://rapidshare.de/files/33477676/can_u_hear.mp3.
Dobro, konstruktivnu kritiku i ocekujem inace cemu bih slao pesmu koja je u toku mixa. U redu bi bilo da kazem da su i neki ljudi sa ovog foruma bili u ranoj fazi ovog projekta, koji se tako vuce godinama u nedogled. Konkretno mislim na Dusana koji je fenomenalan guitar player i naravno jos toga. |
heh dushan je bio u ranoj fazi svakog projekta koji se tako godinama vuce u nedogled :D :D :D
sorry, morao sam!! ;) |
U redu je, oprosteno ti je:p
Nego gde ti je comment za pesme? |
All times are GMT +1. The time now is 03:06 PM. |