|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
joj ovo je tema od koje me hvata jeza... Gledam svakog dana u mojoj okolini (Bosna) konstantno nichu "producenti". Kategorija u koju moze da se svrsta i lik koji ima Cool Edit,koji skida semplove sa neta pritom snimajuci vokal sa internet mikrofonom i koji kaze da ima svoju "PRODUKCIJU"!!!!!!!!!!!!!!!! i da naravno treba takodje spomenuti "producente" koji ni note ne znaju... itd.itd.
ma dajte ljudi. Danasnji muzicharski kosh u sebe ubraja i tezgarosha koji svira sa tri prsta i akademca sa 16 god skolovanja! Ajde otvoreno da prichamo, chudna mi je ova situacija, generalno svaki home studio na Balkanu ima 10 puta vishe softvera od nekog profi studia u Evropi! Zar nije logicno da ako neko ima vise resursa i mogucnosti od drugog da ce bolje raditi??? Vidite da nije a razlog je jedan jedini.... LJudi... pa uzmite to kako hocete ali mislim da je to do ne postovanja medju ljudima, do nepostojeceg sistema vrijednosti, do konzumenata, do trzista... sad se postavlja pitanje: kako rijesiti taj problem? Kako zavesti red u tu sferu na nasim prostorima? Duzno postovanje za sav rad i trud svih na forumu |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|