|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
Uff jebo te, mi stvarno stvarno uspeh ne oprastamo!
|
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
![]()
@ Vrach
Evo moje misljenje (ako nekom nesto znaci), s obzirom da pratim ovaj i slicne stilove muzike vec goodinama ![]() ![]() Ovo zvuci kao pokusaj "proizvodnje", tzv. francuske skole (neodoljivo me podseca na Stardust i klonove), uz dodatak soul pevaljke ![]() Ljiga ili ne, -meni licno, i ljudima koji su slusali sa mnom, pesma jednostavno NE RADI! Nigde ne cujem taj MEGA-sound, o kome cesto pises... mislim, jednostavno, utisak: vrlo mlak i neubedljiv... Takodje, ne cujem nikakav (tvoj) licni pechat... nigde... E to je sve, mozda namerno, tako jer kapiram da insistiras na tom "industrijskom" ( ![]() Naravno, ovo je samo IMHO ![]() poz. |
![]() |
![]() |
#73 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Prvo, ovaj sound nema veze sa "farncuskim soundom" o kome pricas. Ovo je cisti "old school" soulful house (kao na pr. Shapeshifters, itd..) sample sa stare ploce i novi vokal, diva style! Francuzi su imali totalno drugi pristup i fazon...ovo je Soulfuric, Swing City, Hed Kendi, fazon....tzv girly house! Nijanse su u pitanju i onaj ko treba da zna - zna. A pesma nije vrsta pesme koja dolazi do punog izrazaja u kolima ili laptopu...prvenstveno je za klubove. sto se tice mog pecata..nema ga, jer netreba nista da se pecatira...! Sta? gde? Ovaj stil muzike ne ostavlja mnogo mesta za eksperimentisanje...ljudi / DJ-i znaju tacno sta hoce da cuju +/- malo...sve van toga, vise nije TO i postoji sansa da prodje neshaceno... Sorry - znas ono: 'sve isto samo MALO drugacije"! i to je to... Last edited by diviner; 15-09-2006 at 10:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Ja neću ni preslu?ati pesmu po?te realno nisam pozvan da sudim o takvoj muzici, bilo bi besmisleno. Ali gledam ?ta i kako ljudi pi?u pa da ka?em:
![]() VRAČE (s naglaskom na E), KAKO TE NIJE SRAMOTA DA IZDAJE? PLOČE U ENGLESKOJ, I DA ONDA DOLAZI? OVDE I JAVNO TO PRIČA?. KO SI TI DA MISLI? DA SAMO ZATO ?TO SI USPE?AN, PRIČA? O TOME KAKO RADI? ONO ?TO RADI? KAD TE LJUDI PITAJU. TI SI UMI?LJEN I TO ?TO TOLIKI LJUDI IZ POSLA RADE SA TOBOM I ?IVI? OD MUZIKE, APSOLUTNO NE ZNAČI NI?TA, JER MI ZNAMO BOLJE; I LAKO SMO PROZRELI TVOJU TRULU KAPITALISTIČKU LA?NU KVAZI PRODUCENTSKU MASKU. BRE. ZNAMO DA TI NIJE DOVOLJNO ?TO SI USPE?AN I PLAĆA? SEBI STANARINU STRUJU I SVE OSTALO, PA TI ČAK PRETEKNE I ZA OPREMU, PA NE RADI? NA SAUNDBLAZTERU, NEGO TA TVOJA U?ASNA POTREBA DA DOĐE? OVAMO I SOLI? PAMET. KAO DA MI NE ZNAMO ?TA JE DOBRO I ?TA NIJE. JA BI BRE TU TVOJU PESMU IZMASTEROVO SA S-M SADO MAZO TEHNIKOM DA IZVUČEM CENTAR I PRO?IRIM KRILA I TEK BI ONDA ZVUČALA DOBRO, POLETELA BI I RAZMAHALA SE. A TO JE ZATO ?TO SAM JA HIPERPOZNATI EX YU ES EJ PRODUCENT MUZIČAR I SVE OSTALO KOJI JE PRODAO MNOGO PLOČA I JO? VI?E NOSAČA ZVUKA I UKRAO SAM OD DU?ANA PASVORT DA BIH OVO NAPISAO I REZOTKRIO TE!!! NEĆU OTKRITI SVOJ SUPERTAJNI IDENTITET, JER SAM OVDE NA FORUMU KLARK KENT, SUPERMEN SAM VAN FORUMA, ALI JA ZNAM DA VI SVI ZNATE DA JA ZNAM KOLIKO JE VRAČEV MIKS LO?. ČUJEM TI NA MOJIM DOJAJNIM MONITORIMA OD 340 EVRA DA SI PRETERAO ZA POLA DECIBELA na 860HZ i DA TI JE VOKAL ZAMULJAN JER SI STAVIO WAVES PLUGIN KOJI LO?IJE RADI OD MOG KREKOVANOG KJERHOUSA KOMPRESORA. I TAČKA. BRE. ZATO TRA?IM DA TE BANUJU ?TO SI SE USUDIO DEO SVOG SLOBODNOG VREMENA PROVESTI OVDE I SMARATI NAS TIME DA BESPLATNO PODELI? SA NAMA SVOJE ZNANJE I INFORMACIJE. NE TREBA NAM. VEĆ ZNAMO. ZNAMO BOLJE. Toliko od mene, hvala ![]()
#75 |
VIP Member
|
![]()
DO JAJA - SVE LEPO REK'O COVEK!!!
odoh da ukljucim studio (jednu spravu po jednu, uffff trebace mi mnogo vremena!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Pro Member
|
![]()
ETO; OPET SE HVALI? DA IMA? PUNO SPRAVA, A MI NEMAMO. ZLOTVORE PRODUCENTSKI!
![]() ![]()
#77 |
MAO
|
![]()
jebemumisha!
|
![]() |
![]() |
#78 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
nastavi da ga slusas u kolima... Quote:
jos kad bi ovde neko cuo za soulfuric ili Grant Nelsona... ja sam je vrteo prosli vikend i moram priznati da i meni nesto fali. Sve super radi i zvuk ubija. U semplu mi fali nesto, kao da ne ide do kraja, ne zavrsava se. A mozda je to i zato sto me podseca na jednu stvar za koji ne mogu da se setim punog naziva, mislim da se zvala "I feel good things for ya" i ima plavi omot sa nandzarastim slovima ![]() Moram da je nadjem. |
||
![]() |
![]() |
#79 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prosvetli nas, molim te! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
cast izuzecima ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |