|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
moji utisci su skroz pozitivni, svirka perfekcija... ne znam o kakvom plejbeku pricate??? obzirom da sam bio na par metara od bine tesko da su me mogli zajebati sa plejbekom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pozdrav,
nikakvih playback-ova nije bilo,sem nekoliko matrica koje su i sastavni deo tih pesama.Zvuk i svirka dobri,izuzev prve pesme gde je bass malo gruvao ali vec na drugoj,sve se sredilo! Utisci su veoma pozitivni(sto je i za ocekivati), i mislim da je Digidesign Venue "sjajno izgurao"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Iz objektivnih razloga nisam bio na koncertu Toto-a, tako da niti zelim niti mogu da polemisem o tom dogadjaju ( mada su mi ortaci rekli da je bilo dobro). Bio sam na koncertu Snake-a i pobegao posle 15 minuta (odavno nisam pokusao da gledam bezvezniji koncert). I sta sade?, treba da se ubedjujemo o tome ko je u pravu a ko nije!
Pa svi smo u pravu! Nekome je bezveze ovo a nekom ono ( stvar afiniteta i ukusa). A kada ste vec pokrenuli tread o najprecenjenijem bandu, ajde stisnite petlju pa izglasajte najprecenjenij domaci band! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Auuu... tesko pitanje
![]() ![]() Po mom misljenju Negativ je najvise podcenjen bend kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pitanje nije bilo podcenjen nego precenjen mada u igri reci nisi mnogo promasio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
za precenjen sam napisao amadeus ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je TOTO malo neprofesionalno odradio koncert u Srbiji (ili Crnoj Gori, kako su rekli). Pevac nije sastavio dva tona, riknuo je skroz. Svirka je bila dobra, ali generalno je bilo odradjivanje, bez obzira sto je trajalo skoro 2 sata. Po meni najbolji do sada je bio Eros....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |