|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A vezano za Gearslutz... Ja sam JA u svakoj varijanti, u zivotu i na svakom forumu! Tako da... Ako se sa nekim sukobim, a imam argumente, naravno da cu da ga nakurcam! Kazem... Ako i on ima argumente, raspravljacemo se i svako ce nesto nauciti, ali ako to nije slucaj, ne stedim se, kao ni ovde! Samo da znash... Poziv na kafu nije bio zajebancija, voleo bih da svratish do nas ili nekog kafea kad si u BGu! Pozdrav, Vrach... Ja nemam loshe namere, samo loshe navike!!! ![]() Cheeersssss to YA Vraaatchhhhh!!! ![]() ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 15-07-2006 at 04:25 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Pro Member
|
![]()
Eto... Kad se vec pominju neke "spravice"... Jedna je na putu, druga ce biti uskoro!!! Nadam se.
![]() Evo par slichica... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Pro Member
|
![]()
...
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 19-07-2006 at 09:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
kad ce te da poredjate i ukljucite sve? A vec smo se dosta "izsvadjali", ja mislim....jebo prepucavanje..kafa ne gine! pozdrav..odo da spavam, moram da poranim sutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nadam se da ce studio biti "povezan" ali ne i kompletiran do Decembra. Bar ono osnovno. Mada i to osnovno je dovoljno. E sad, nashem fetishizmu nikad kraja, lista opreme je predugachka. Ali Ok, polako. Po nekim nashim rachunicama, ful studio, tj. oprema bice doterana i povezana sredinom naredne godine! Za svadje si u pravu, zajebavam se... Pozdrav! Vidimo se u BG-u! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
MCI Master
|
![]()
neke slike iz SYNTHETIS ARTS STUDIO od prije cca godinu dana...
uskoro novi studio s brdo novih igracki i legendarnim MCI 542 C mixerom.. kompletna lista opreme na upit...neda mi se sada pisat cca 120 strojeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
VIP Member
|
![]()
[quote=roginator]neke slike iz SYNTHETIS ARTS STUDIO od prije cca godinu dana...
uskoro novi studio s brdo novih igracki i legendarnim MCI 542 C mixerom.. Tako treba! Ajde stavi nove slike kad poredjas (i ukljucis ) sve u MCI... |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Pro Member
|
![]()
Pa vi bi mogli pored studija da otvorite i muzej, mozda bi vam bilo i isplativije
![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
MCI Master
|
![]()
D.Zdencina (Hrvatska cca 20 km od Zagreba)... uskoro ulaz s autoputa (600 m lijevo od autoputa zg - rijeka na 13tom km od zg)
rezija cca 36 m2 soba za snimanje cca 20 m2 i sve to u prirodi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Pro Member
|
![]()
E to je posao, nadam se da cu biti u prilici u skorije vreme pa da me put nanese u taj kraj, bas bih voleo da vidim sve to. Baci neke fotke kad bude gotovo da parimo oci
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |