|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Al bez brige, bit ce demosa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
I ja to uvek radim i onda godinama moram pamtit te stvari, dok se nisam opametio nedavno, a posebno SUPERNOVA2 posto sam joj 300 puta fabricke setove menjao sa svaki novi UPDATE, al sad sam miran sa MOOGom.
|
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
evo mene i MKS 80 koji sam kupio od babica...
iskreno to je najlosiji cem 3340 synth po soundu ikad...moze puno i lijepo sjedi u mixu ali....daleko je to od pravog americkog CEM syntha.... imam desetak cem 3340 syntheva...ali mks je kao i juno 106 - radnik ..ima sound iznad VA ali se zamislim kad cujem JD 990 koji bolje zvuci od Super jupiter...nije to ni priblizno JP8....makar ja mislim da je sound JP4 bolji od JP8, a JP 8 osam moze puno vise i bolje.... da jp4 ima 2 VCOa i SYNC kostao bi 3000EURA SIGURNO PA CAK I SAMO 4 POLIFON. MISLIM DA CE MKS 80 I MPG 80 USKORO DOBIT NOGE IZ MOG STUDIJA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
sta se sad zalis, znao si vrlo dobro kako zvuci, jos si me pilao da ti ga prodam kad sam se premisljao.. ali MORAO si ga imat. pa eto ti sad.. ![]() Last edited by clusterchord; 17-08-2006 at 12:47 AM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
e moj moderator...pozdrav...
ja koliko znam imam cem 3340 u: (imam nesto i u kutijicama) Prophet 5 rev3, T8, Memorymoog-u, OBXa, OB8, Deep Bass 9, SH 101, Digisound modularu koji lemim i MKS 80....OK...to je devet a ne deset...SOOORY fulal sam za jedan BTW : Jupiter 4 ima dvije envelope!!!!!!! ![]() ![]() s obzirom da se spremam u novi studio .... uskoro ces vidjet sve sinteve i neke novotarije...trenutno lupam A6, i spremam stvari u kutije... ![]() daj javi koja ono firma ima ram karte za A6....zaboravil sam ![]() kava po dogovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
www.timasci.com - SRAM 2MB, ima 2 vrste, neki parametar "with" i "without", zaboravio sam sto tocno. tebi treba onaj "without" za Andromedu.
ili Pretec , ali neznam tocni URL. probaj google. ma znam za envelope na jp4, htio sam naglasiti standardnu 2+2 kombinaciju. morat cemo onaj drugi niksin i ovaj tvoj spojiti preko midija i malo detunati, to ce biti to.. ![]() Quote:
j*bo ga ti, skrivas ga vec 2 godine.. prvi nevidljivi sint u povijesti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
dogovoreno..ionako su oni cevapi zadnji put s Niksom dobro sjeli...
![]() jel ljudi ovdje znaju za nasu sint diviziju i bazu ![]() a sada zidanje dosta zabave..treba do 15.10 osposobit studio......... ![]() inace tako se i cavli zabijaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|