|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Hvala Lesa. Znam za guru i na kraju ispada da je to najjednostavnije resenje. Ja sam mislio da mozda postoji nesto kao redrum ili cak Hammerhead ali u VSTi obliku. Probao sam cak i neke freeware ali nisam nasao nista efikasno i jednostavno. Guru je OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]() Last edited by lesha; 05-07-2006 at 02:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Bravo ! to je to, jos kad bi bilo negde za skinuti... Bila freeware verzija ali je vise izgleda nema. Mozda je covek odlucio da pocne da naplacuje svoj rad...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vibrator
|
![]()
posalji mi pm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Slozio bih se da je Guru verovatno jedan od najboljih step sekvencera na trzishtu,za program zaista nemam rechi koliko je dobar.On je i jedan od glavnih razloga zashto sam napustio Reason,jer dugo nisam nashao vsti koji je slichan Redrum-u.
Skoro sam nabavio Sonic Charge ?Tonic ,nisam ga josh isprobao,pa me interesuje da li je imao neko iskustva sa njim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vibrator
|
![]()
?Tonic je must have za sve elektronicare koji vole da eksperimentisu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rekapiranje ritam mashina | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 19-06-2009 10:45 PM |
Ludilo mashina | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 07-08-2008 01:44 PM |
Ritam programiranje | tom | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 01-08-2006 01:18 AM |