Originally Posted by boggy
Meni nisi dosadan, slobodno pisi, ako ti vreme i volja dozvoljava kako sam vec rekao... Slazem se za druzenje, ali kroz rec na Forumu ova se prica moze cuti "dalje" i pri tom biti dostupnija vecem broju ljudi. Po mom licnom misljenju, a i po misljenju Administratorskog i Moderatorskog tima Rumski, Forum bi trebao da siri i produbljuje edukativni karakter, ako mozes u tome da nam pomognes bilo bi super.
Mislim, nije to nikakav "uciteljski" pristup, pricaj samo o svojim licnim i subjektivnim iskustvima, podeli ih sa drugima, i to je vec edukativno... svako ima svoja iskustva i svoj subjektivizam, ali tudj treba slusati i imati u vidu...
Znaci, nastavi kako si poceo, zagrabi po svojim secanjima i pisi kada za to imas volje i vremena... ja cu se povremeno ukljucivati da dopunim ono sto znam, ali ne znam toga puno... i pisem sve sto mislim da clanovima Foruma moze biti korisno...
Slowstar, jos jednom, slobodno pisi sve sto ti o zvucnicima padne na pamet, mene licno ne zamaras, naprotiv, a cini mi se da ima clanova Foruma koji bi takodje bili zainteresovani da citaju to sto napises...
Cak razmisljam da startujemo poseban neformalni thread o zvucnicima generalno, mislilm da bi bio zanimljiv posetiocima Foruma, a pri tom bi svaka prica o svakakvim zvucnicima bila ON TOPIC... nesto kao "Buffet Klipsch Horn" ili kako god.
pozdrav
bogi
|