|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#23 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Ne kazem da je svaki tvoj QUOTE bio provokacija, ali nisam slep da ne prepoznam sarkazam i ironiju kojima si iste sharao! Nemam nameru da se prepucavamo, inace te ne bih zvao da i sam chujesh ovo sto pravimo i, svakako, ne bih zeleo da chujem tvoj zvuchnik... Dakle, nemoj sada ti mene da kapiras pogresno... Slicnu situaciju sam imao skoro sa jos jednim chlanom- Bassystem-om! Ko je sta mislio- ne znam. Ko je sta napisao- to vidim! Slazem se da treba da budemo konstruktivni, ali takodje nemam nameru da prelazim preko sitnih insinuacija... A bilo ih je... prochesljaj i ti svoje postove! U ovaj thread sam se umesao iz najbolje namere, mislim da se secas! Pozdrav... Nema prepirki!
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 23-06-2006 at 12:18 AM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|