|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo Perune,
Nisam Arthur, no nema veze... da objasnim Quote:
![]() Mi nismo odbili ni jedan poziv za uporedni test, odnosno "duel" sa SuperMEE koji nam je bio ponudjen. Pri tom ja licno ne postavljam pitanje koji ce to biti monitori sa kojima ce se "rvati" SuperMEE ![]() ![]() Zanimljive modele za moguci test su predlozili sami clanovi Foruma u threadu u "Promociji radova", ukljucujuci i mene samog. Ponuda od strane BoZo Electronics za testiranje je otvorena odavno, i sve pozive prihvatamo, a postojecim monitorima ne gledamo "u zube", jer nam nije to cilj... Postojeci monitoring na nekom mestu je posledica necijih mogucnosti, afiniteta i kojecega drugog... a to definitivno nisu stvari o kojima mi konkretno trebamo da brinemo. Mi smo svesni da trosimo nase i tudje vreme, ma koliko ono bilo kratko, i da smo mi prvenstveno gosti... prema tome... ako imas predlog, slobodno ga iznesi, pa cemo i tamo da se pojavimo, naravno ako vreme i obaveze dozvoljavaju u obostranom smislu... pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Equalizing the Room - What it Means | AcaHari | Tutorijali | 0 | 04-02-2009 01:43 PM |
Live room...Formedifuzeri ???? | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 03-06-2007 11:23 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
Mix Room | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 21-06-2006 03:57 PM |