|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pa to ispade "kao na seoskoj proredbi" po tebi matori? Ja upravo pokusavam da se opsetim da li je u Srbiji odrzana bolja svirka u poslednjih 15 godina, ali vidim da sam se grdno presao... ![]() Zanima me sta to nije bilo u redu? Sting nije dobro pevao ili svirao? Dominik nije dobro svirao? Onaj neupadljivi gitarista sto dobro svira nije dobro svirao? Nisu zvucali kao bend? Istina bile su dve matrice u "Why should I cry for you" i "Desert rose", ali su to bile neke specificne stvari koje su morale da idu tako, a ceo bend je svirao, nije bilo slepanja. Drugo, ovo je jedna od "top 2 ever" Stingove svirke (ova i Sting u Oslu), pa bi po tome ispalo da covek bas i nije nesto... To sto je bilo vise "Police" je iz razloga sto je ova turneja, kao i knjiga "Broken Music" posvecena periodu njegovog zivota pre i za vreme grupe Police (vrlo malo, cisto informativno novijoj istoriji), te otuda izbor kakav je bio. istina, ja bih lako mogao bez "Desert Rose" i "Every breath", ali vecina voli... Nego, evo ovako, ako mi kazes dve svirke ili barem jednu odsviranu kod nas koje su bolje od ove sinocne, ja cu to prihvatiti, a verovatno i svi ostali kao argument. Ovako sticem utisak da po tvom misljenju, Sting ima dosta da poradi na sebi u narednih par godina, da bi zadovoljio tvoje kriterijume... Moguce, da si se zezao, pa u tom slucaju, sve ovo sto sam pisao, slabo vredi, ali si mi delovao prilicno ozbiljan . Mozda gresim? Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sting koncert | STUDIOTON | Razno | 13 | 08-06-2004 01:22 PM |