Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 15-06-2006, 04:16 AM   #21
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Festival Stari Grad, Novi Pazar

Problem je samo u jednoj stavci i niucem drugom! Ako se nesto promovise a radi se o profesionalnoj varijanti onda treba za to nesto i da se plati. Nije ovo upuceno tebi kao tebi, bilo je dosta primera oglasavanja profesionalnih trgovaca itd.
Kao sto vidis gore u zaglavlju stoji reklama Artista. O tome govorim! T ucestvujes u organizaciji profi festivala koji se trudi da bude sto kvalitetniji. Okacite baner koji stoji npr. mesec dana pred festival, i to je profi. Nadoknada koju cete platit je simbolicna i time ste ujedno i donatori foruma. Da se razumemo nije to napravljeno da bi neko zaradio pare vec da bi ovo mesto moglo da egzistira!
Nema smisla da neko pravi posao iskoristavajuci neciji entuzijazam, to sto ovaj forum svojim kvalitetom i brojnoscu postaje primamljiv ljudima koji kroz to vide i neku korist je to o cemu govorim!
Netreba dalje o ovome da naglabamo jel sam u vise navrata potezao ovu pricu, i vrlo je jasno.
Znaci ovo nije nista licno i niko nema nista protiv Novopazarskog festivala (cak stavise nekim ljudima je sigurno bitan) nego je stvar principa a i nacina kako da ova zajednica opstane!

Last edited by LACKY; 15-06-2006 at 04:34 AM.
LACKY is offline  
Old 15-06-2006, 08:59 AM   #22
Talino
Banned

Talino's Avatar

Aladine,
drago mi zbog distance od Pecikoze.
Pričuvajte se sukoba interesa ove godine.
A ne bi bio na odmet i malo kompetentniji žiri.
pozdrav

.

Last edited by Talino; 15-06-2006 at 09:02 AM.
Talino is offline  
Old 15-06-2006, 10:59 AM   #23
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Lacky, ti si sushtinski u pravu, ali stavi se u poziciju coveka kome su tvoje kritike upucene. Da li je igde u pravilniku koji je mogao (a nije morao) da procita pri registraciji napisano da ne sme da otvori temu sa ovakvim obavestenjem? Za isti ovaj festival je prosle godine bila otvorena ista tema, cak stavljena u STICKY!!! bez ikakve nadoknade. Sta se to do sad promenilo u organizaciji foruma i zvanicnim odlukama da se neko ne bi oglasio na takav nacin? Cak, nije u pitanju ni direktna prodaja 'na veliko' kao sto pojedinci ili firme povremeno ulete sa 'malim oglasom'.
Dakle, daj da prvo sredimo nase dvoriste, da svi koji dodju znaju sta im je u njemu ciniti i sta ne ciniti, postavimo jasna pravila i ponasanja i oglasavanja. Ja sam prvi za komercijalizaciju foruma, a verujem da ce ljudi koji su ga doveli od 2 clana dovde (institucija ) znati to da urade posteno i pedantno (i verovatno ne brzo )
Old 15-06-2006, 10:59 PM   #24
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Potpuno se razumemo! Nebih ja mnogo dizao buku, da nije krenulo sa pricom kako se u stvari nama cini usluga. Pa cisto da to nebi krenulo tim tokom!
Kao sto vidis javljaju se ljudi (kao ovaj decko sto je postovao pre tebe), koji neznaju o cemu se radi, pa da neshvate nesto pogresno!
LACKY is offline  
Old 16-06-2006, 02:29 AM   #25
Talino
Banned

Talino's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY
Kao sto vidis javljaju se ljudi (kao ovaj decko sto je postovao pre tebe), koji neznaju o cemu se radi
Pa, da sam dečko... ba? i nisam! Već dosta star čika!
Talino is offline  
Old 16-06-2006, 09:35 PM   #26
tom
Senior Member

tom's Avatar

Meni je stalo do mira u ovoj kuci...

Ja cu svoju stvar poslati.Ocekuj me.Znaces ko sam.

Jel treba da je master i da vec ima pjevaca/icu?
tom is offline  
Old 17-06-2006, 12:16 PM   #27
_aladdin_
Junior Member

Tom, bilo bi dobro da ti obezbedis izvodjaca kompozicije. Mozes je najpre poslati u demo verziji ,cisto da udje u protokol ,ali jos bolje ako imas verziju blisku finalnoj . Usput,zamolio bih moderatore da posalju logo rumskog na festivalstarigrad@gmail.com .
_aladdin_ is offline  
Old 17-06-2006, 02:13 PM   #28
idekius
Mason

idekius's Avatar

U pitanju je princip, a ne to da li je nesto sto se reklamira korisno za clanove, ili ne. Taman posla da procenjujemo kvalitet, ili neophodnost reklamiranog artikla, ili manifestacije. Dakle, ili se reklama placa, ili se ne placa. Ako se placa, placaju svi, ako se ne placa, ne placa niko.

Zna se sta je post, sta je mali oglas, sta reklama. Ovde imamo cistu reklamu, postavljenu od strane organizatora festivala. Ukoliko clan postavi post tipa "Pocele prijave za festival u Novom Pazaru", pa potom link na sajt festivala, to se moze tumaciti kao post, ili informacija. Mali oglas je kada neko prodaje torpedo za Pony biciklu, bass gitaru, efekt... Valjda su to jasne stvari.

Sto se mene tice, Lacky je skroz u pravu! Kako ocekivati da iko plati reklamu, ako je ona nekome na raspolaganju "za dzabaka", a ovaj forum ima obavezu i prema sebi i prema svojim clanovima da i dalje funkcionise, sto podrazumeva izvesne izdatke.

Mislim da treba prekinuti ovu diskusiju... Administratorsko-moderatorski tim je ocigledno napravio prijateljski gest prema organizatorima festivala i ostavio post takvim kakav jeste. Ne treba vise polemisati o tome. Naravno, treba voditi rachuna da se sa zainteresovanima nalaze adekvatna resenja i da se ovakve situacije vise ne ponavljaju.

Last edited by idekius; 17-06-2006 at 02:21 PM.
idekius is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules