|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi nema smisla ova vrsta svađe. Da se na svadbama sviraju Sting, Metallica i onda ide DJ-isanje, oni sa primarnim interesom da zarađuju od muzike bi svirali Stinga sve redom, a onda vadili gramofone da vrte ploče, znači nije pitanje muzičkih ukusa.
Off, čoveku treba ne?to kao re?enje tehničkog problema koji ima, znači kao da je na primer kamiond?ija, autoprevoznik za pare, pa mu riknula gurtna i ne mo?e da je uvuče u u berlauf. ![]() Nije on ljubitelj starih automobila, lik koji se pali na sportski automobilizam, profesionalni vozač trka ili industrijski dizajner automobila pa da ga interesuje koji je kamion najkvalitetniji ili ?ta su prave vrednosti. On hoće da opravi tamića i uzme pare, nije to umetnost nego posao i tako treba shvatiti i gledati u tim okvirima. ?ta je za nekog muzika i u kojem svojstvu se bavi njom se jako razlikuje od osobe do osobe.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ma, nije ovo ni S od svadje, bar za mene, Cevap i ja smo samo diskutovali. I za mene je bar 80% vremena koje provedem sa muzikom cist posao, najobicnija sljaka, a plafon 20% zadovoljstvo, ali ja to dvoje razlikujem, i ne trudim se da volim ili popularisem neke 'cudne' muzicke pristupe (ne odnosi se ni na kog iz prethodih postova, vec na gomilu klinaca koje znam, koji nauce 30 pesama sa Pinka i 40 sa lokalnog radija i krecu da prezentuju 'uzivo' tu muziku na zurkama i kaficima, svojoj generaciji). Postujem svakog ko posteno zaradjuje hleb, ali veliki problem nas kao branse je sto ga svako i zaradjuje, tako da odosmo daleko...... kao protiv Argentine....
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro, fakat je da je sve do nedavno kvalitet muzike na estradi bio bedan, ali polako se i to menja. Eto, ti daj svoj doprinos pa uradi neke kvalitetne narodnjake bez DX kontre
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Da, a ja sam ubedjen da su 'muzicari' veci krivci i od medija za to
@Muzikant, Cevap nadam se da nikoga nisam uvredio, samo ponekad imam potrebu da ispravljam 'krive drine'.
![]() |
#25 |
Vibrator
|
![]()
voze se ciga i sin na bicikli na kojoj nisu radile rucne kocnice.
pustio ciga sina da vozi, ali primetio kako im u susret ide auto i da ce biti belaja.. ciga povika: "udri kontru!", a mali ce "unca, unca" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Member
|
![]() Quote:
Nego ja htjedoh postaviti pitanje, dal vi drugovi u vashim studijima danas koristite one stare trakashe josh uvijek? ![]() Ili mozda PC, sa svom mogucom tehnikom koja se moze utrpati? Eto ti i odgovor zashto neko danas nece da svira kontrabas vec DX11! ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Nije ti adekvatno poredjenje. Kod mene u studiju sad snima neka izvorna pevacka grupa, i imaju lika koji im radi aranzmane, ono - cisti narodnjaci (eto, moj Dule, to je sljaka
![]()
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Postujte topike u pravi forum | puRe | Obavestenja | 0 | 22-08-2004 12:22 PM |