|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
|
Dobrodosao na forum!
O izboru sekvencera, kao "za" i "protiv" odredjenih je bilo mnogo topica, da bi se sad opet vracali na to, jer tako nesto nosi rizik da opet krecemo u raspravu "PTvsNuendVsLogic". To je pitanje afiniteta, a posto vidim da imas PC, nista od novog Logica. Stari je inferioran u odnosu na najnoviji PT i Nuendo, pa ti ostaje da razmisljas o ova dva. Procesljaj malo forum. Takodje to vazi i za izbor monitora, da opet ne bi vodili polemiku Alesis Vs Reveal, kada ima barem nekoliko istih, vec vodjenih sa ozbiljnim argumentima "za" i "protiv". Jos jednom dobrodosao..
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Da imate pravo.Gledam baš starije threadove i shvaćam problematiku "najboljeg" softwarea.Mislio sam da se sa ovim M-powered kao dobije nešto posebno ako se radi s njihovim hardwareom.U svakom slučaju thnx na savjetima.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
ma....s obzirom da si početnik uzmi onaj koji ti se čini "najudobnijim"...svaki će da ti radi...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
To sa sekvencerima ti je danas pitanje koliko ces da koristis sve te dzidza midze tj. pitanje kompleksnosti samog sekvencera .
Ako zelis nesto sto je orijentisano ka elektronskoj muzici a i lako za koriscenje -Ableton Live ili pak Ako zelis da radis orkestarske aranzmane -Logic Pro ili Motu DP Kao klasicni trakasi rade Mackie Tracktion ,Sawstudio... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Nuendo. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
He he, nažalost nitko od prijatelja nema blage o audio software-u pa tako ispada da "metallica je moj dobar drugar" .....ako znaš onaj legendarni video clip he heUglavnom, čini se da će se štemati po manualima za prvu ruku.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Ja ne znam shta josh trazish?
Pro Tools je jedan od najboljih sekvencera danashnjice.A to da je Cubase amaterski,nije amaterski ja bih rekao da je mnogo komercijalan.Shto se tiche mene ja poznajem jedan momak koji je na neki chudan nachin stvarao muziku koja je bila izvrsna u odnos na uslovima.Imao je 386ticu i snimao je u Sound Recorder na Win 3.11. Nije bitno ime sekvencera vech shta ti radish s njim!
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|