|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Obozavam Johnny-ja,i "Flash" i "Filigranski plocnici" su mi jace pesme,a najzalije mi jeako je istina,da Stulic taxira u Holandiji..Evo jos koje:
Azra(1980)-Gracija Tvoje ruke u neskladu između zbilje i sna gledam grad u prolazu neki ljudi iza nas hajde uzmi me sa sobom uradi mi sve što znaš hajde uzmi me sa sobom gracija govoriš mi da si slobodna želim vjerovati u to ulica u odsjaju zaluđuješ me pogledom hajde uzmi me sa sobom uradi mi sve što znaš hajde uzmi me sa sobom gracija još uvijek te volim da li to znaš tražim ritam u koraku usporavam ti hod slušam kako zapitkuješ uzvraćam ti osmjehom hajde uzmi me sa sobom uradi mi sve što znaš hajde uzmi me sa sobom gracija Azra(1980)-Obrati paznju na poslednju stvar obrati pažnju na posljednju stvar i legni tu kraj mene zaboravi na sve što znaš opusti se sad ne traži svoje vrijeme ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to obrati pažnju na posljednju stvar i sjećat ćeš se dugo povuci jos dim udahni volju za put i uzmi moju ruku ja te volim volim da ti pogađam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to obrati pažnju na posljednju stvar zadrži me u sebi osjećam da lutam kroz terase svjesti nešto se u meni dijeli ja te volim volim da ti pogadjam sne i ne razumijem zašto te smeta ne mari za to Azra - (1981)-Sjaj u kosi na rubovima njenih sjećanja blijede lica kuće madame tussaud divlje pjesme tvrdih predgrađa ritualne pijanke subotom željela je da se izvuće iz nevolje da se momci lome oko nje mislila je da će sjajem u kosi osvojiti poljupce osjećala je korake cijelim bićem donosili su dahtanje i znoj lupu potpetica u crvena predvečerja žamor gomile ponovo tupa bol u stomaku lijeno kao da spava klatarilo se vrijeme počela je da priziva sreću počela je da brine za sebe tišina odzvanja kroz noć samo vojnik zviždi za njom u vezama su stajale djevojke mnoge stvari je naučila grleći zid nije ona bila glupa znala je što ćini plašila se starosti kada kiša potjera narod sa ulica nekako joj se ljudskiji pričinja grad pljuje ona na velike riječi na njih se navikla
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |