|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
A da ne pricamo da Urs N nije 1073 eq nego 1084.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Koja je razlika izmedju 1073 i 1084 u zvuku? Kakva su tvoja iskustva u radu sa njima? Kakve veze imaju i jedan i drugi sa pluginom osim sto bi to trebala da bude "N" simulacija? Inace URS N je vrlo koristan plugin koji jako dobro radi u donjem opsegu, pa bi mogao da nam kazes i za sta ga ti koristis. To je konstruktivna rasprava, a razbacivanje sa hardverom koji nikad nisi (ako jesi unapred se izvinjavam) koristio je potpuno beskorisno. Nisam imao nameru da te "miniram". ali naslucujem jos jedno "pucanje u vazduh". Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nigde nisam pricao o zvuku. O zvuku su pricali ljudi iznad mene. Ja sam hteo da istaknem da su to dva razlicita ekvilajzera.
Ja N koristim za bas i klavir, slazem se da mu je dobar lo end. Ti verovatno imas mnogo vise iskustva od mene sa oba eq-a i preampa na njima pa si se uvredio. Ja ti se izvinjavam. A u buduce nemoj da me miniras jer nema razloga a ni smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Za tebe sam cuo dosta lepih reci, pa bi bilo bolje da znanje koje stvarno imas podelis sa drugima, nego da pricamo o spravama koje 99% ljudi ovde nemaju. Samo to, nisam mislio nista osim toga. Da si stvarno imao iskustva u radu sa tim spravama, radovalo bi me da cujem neke tip-ove, ali nisu losi tipovi (cak mislim mnogo korisniji) ni sa onim sto najvise koristis i ti i ostali sa foruma, softverom ![]() Pozdrav!
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Izasao!
![]() ![]() "Neve 1073 EQ – Available Now! Dear UAD-1 Customer, It's here! UAD version 4.3 software is now available for download! It includes a fully-functional 14-day demo of the one you've all been waiting for: the simply incredible sounding Neve 1073 EQ. Here's your chance to own a painstaking emulation of the real deal as only UA knows how! If you think you've heard anything like the authentic Neve sound in a plug-in before, think again! The 1073 EQ sets the bar for software EQs and is also bundled with the equally stunning sounding (DSP-optimized) 1073 SE and priced at $249 USD for both plug-ins. Authorizations can be purchased immediately 24/7 at my.uaudio.com. Exclusively Neve® licensed/UA modeled Revered 3-band "Wessex A88/8014" EQ High Shelving, Parametric Mid, Low Shelving & HPF Original RAF Cosmetics & Concentric Controls Includes high-instance count version 1073 SE "
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-06-2006 at 05:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Alan Sides Neve 88R Ocean Way -video | DaBear | Razno | 0 | 06-04-2009 07:38 PM |
Precision Maximizer ili Neve 1073 EQ plugin ??? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 03-10-2008 02:58 AM |
uad neve 1081 v4.5 | liman021 | DSP forum | 4 | 21-11-2006 04:31 PM |
UAD i Neve saradnja | dr.Ru | DSP forum | 18 | 07-04-2006 12:05 AM |