|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() Vjerojatno zato shto vech imam 64bit P-IV HT na adekvatnoj plochi, te sav drugi hardware sa 64 bit driverima. U trenutku kad to bude imalo programsku podrshku, prelazak na 64 bit-a che zapet upravo na mojoj CW kartici. Opchenito sam razocharan CW-om. Osim kvalitete reprodukcije i izvrsnih ASIO drivera, dakako. DSP efekti su odlichni... posebno reverb, ali ima i negativnih strana. Scope 4.0 je dosta izbagiran. Nerijetki su hardverski konflikti sa ostatkom komponenti. Ultra hvaljeni sempleri zapravo rade na CPU-u od kompjutera jer im DSP resursi nisu dovoljni. XTC mode je smjeshan. Automatiziranje mixera je Science Fiction... Dodje li do zapinjanja sa 64 bit driverima brzo chu se oprostit od CW-a.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |
Carina-pljacka | Gianfranco | Razno | 24 | 14-03-2007 04:46 PM |
misterija zvana madona | balthazaar | Razno | 28 | 13-10-2006 08:29 PM |